Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

miercuri, 16 martie 2011

Reteta succesului

Pentru ca azi ma simt darnica si am febra deci nu ma pot abtine. De fapt am o capacitate limitata de abtinere si am consumat-o pe toata pe chestii mai importante.
Asa ca, in marinimia mea, voi impartasi cu masele secretul succesului.
Inca nu am succes dar sunt sigura ca it`ll come.

Dum dum dum: secretul e sa fii bun la ceea ce faci si sa perseverezi.
Ajuta si sa nu fii un monstru uman lipsit de orice abilitate de comunicare si relationare. Dar, daca esti genial, ti se iarta si asta.

Nu e necesar sa fim toti absolventi de management sau stiinte politice. Si doamna care face curat prin birouri poate avea succes fiind promovata ca sefa a tutror doamnelor care fac curat.
Principiul se aplica in orice domeniu, la orice nivel.
Nimeni nu a ajuns nicaieri trisand sau pe scurtaturi.
Da, unii imi vor arata exemplele proeminente de hoti si pungasi care au dus tara de rapa. Dar credeti ca ei nu sunt buni la ceea ce fac, recte politica si furt. Daca nu ar fi fost profesionisti desavarsiti, pana acum le-ar fi furat ceilalti agoniseala, ar fi existat probe suficiente dupa cum se exprima dulce codul de procedura penala, etc. Dar nu, dansii sunt puri precum lacramioarele de primavara si cu averile in banci elvetiene.
Si crede cineva ca domnii din exemplul anterior s-au imbogatit din prima incercare? Sau din a doua? Nuuu, aptitudinile lor au fost cizelate in timp, cu truda si determinare. Domnii au perseverat. Au inceput de jos, furand o minge de la scoala, apoi cirese din livada publica, apoi ce furau oamenii mari de la intreprinderile socialiste pentru a ajunge sa construiasca autostrazi si alte chestii din care sa le ramana si lor un mic ciubuc dupa cum e traditia stramoseasca.

Ergo, dupa cum am demonstrat, principiul meu se aplica de la doamna de serviciu pana la domnii din top *** al oricarei reviste de business.
Aplauze pentru mine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu