Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

duminică, 13 martie 2011

It`s complicated

Filmul, statusul relational pe facebook, expresia. Nimic nu e complicat, doar ca ne place sa ne ascundem in spatele unor "complicatii" pentru a nu recunoaste adevaruri dureroase.
Nu e mai putin adevarat ca intreaga noastra specie nu stie ce vrea. Asta e cel mai greu de realizat si primul pas pentru a obtine ceva. Sa stim ce vrem. Si e atat de greu.
Iar, daca nu stii ce vrei, cum ar putea vreodata sa fie ceva simplu?

Imi imaginam zilele trecute ce poate insemna pe facebook.
Nu cred ca barbatii folosesc chestia. Pentru ei e simplu, fie vor o relatie cu tipa, fie isi doresc doar putin sport, fie nimic. Ce poate fi complicat in asta? Nu cred ca declara public ceva in legatura cu cele pe care si le doresc doar pasagere prin pat sau masina sau carpeta din fata semineului.
Cred ca puberii la prima prietena pot simti chestii complicate. De fapt e ce simt cei care isi doresc a piece of the cake dar inca nu au identificat corect senzatia si li se pare ca tipa care pare dornica e iubirea vietii lor si.. e complicat.

Fetele de 13 ani pot sa spuna cu sinceritate ca sentimentele lor sunt complicate. Inca nu au ideea de maritis. Isi doresc ceva cu gigel dintr-a opta dar nu stiu ce exact. Si, e complicat.

Dupa 13 ani, daca ai statusul asta ca femeie, fie ai o pisica, fie vei adopta una. Sigur urmaresti una sau doua telenovele, poate nu in spaniola, dar esenta e aceeasi. Iti plac tipii cu aer de artist, cu alte cuvinte cu fumuri artistice si cu venituri mici mici mici. Si, cel mai important, tipii astia nu te plac pe tine niciodata. Si asta face totul sa fie complicat.

Facebook e lipsit de imaginatie. De ce nu poti fi complicat cu mai multa lume? De ce nu se gandeste la nevoile poligamilor? De ce nu ne lasa sa ne exprimam infidelitatile? De ce nu are o optiune de friends with benefits?

Intrebari, intrebari..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu