Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

miercuri, 9 martie 2011

Despre cum facebook devine o shezatoare

Tin minte vremea cand era "cool" sa iti faci profil facebook. Nu avea tot poporu`, ma simteam foarte hip si down with the technology & stuff.
In vremurile actuale, facebook e un loc unde mosii pastreaza relatiile cu alti mosi, matusile ne dau sfaturi de tricotat si bunicii ne dau like la statusul relatiilor.
Ne pastram conectati cu toate pupezele de la bloc. Gospodinele alterneaza statusurile din telenovele cu starea ciorbei de telina si barfele de scara.

Facebook e mai rau decat hi5 unde erau doar pitipoance si domnii lor. Astia sunt ok, poate ne-am obisnuit sa-i consideram zgomot de fundal si nu prea-i mai punem la socoteala. Poza unei tipe de 13 ani goala, full frontal nu mai socheaza pe nimeni. Poza unui gras paros cu lant e o imagine comuna. Macar nu miroase.

Dar cand vine tata leana si posteaza retetele supei de stevie, imi vine asa sa fug si sa ma ascund undeva. Iar cand coana geta sharuieste birthday cards cu mesaje corny sau fortune cookies... nici nu stiu cum sa comentez.
Macar daca ar folosi un iphone sa le posteze, as avea satisfactia de a sti ca valul asta de gospodasenie loveste si unde trebuie.
Cineva ne-a facut un mare deserviciu explicand generatiei de gospodine si gospodini cum se foloseste tehnologia. Ei erau foarte fericiti cu masina de scris si indigo-ul.

Si in ce lume se poate spune ca e criza cand un val de oameni neobisnuiti cu internetul au acces la net si la calculatoare si mai au timp & chef de socializat online?!

Propun sa inventam un oldbook sau ciorbabook sau carnatbook sau care o fi interesele oamenilor astora book si sa-i transferam pe toti acolo, sa socializeze intre ei, sa nu-i mai deranjeze nimeni cu imagini/idei revolutionare, sa se simta cool si apartinand unui grup ca ei... for their own good...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu