Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

joi, 17 februarie 2011

Sfaturi practice pentru situatia in care vecinii sunt prea activi

Secsual that is.

Cred ca am fost cu totii in situatii in care nu am putut dormi din cauza unor asemenea activitati, uneori in partea dezirabila a problemei, alteori in partea neplacuta.
Celor care au chef de activitati reproductive noaptea pot sa le urez doar spor ;).
Celorlalti pot sa le recomand dopuri de urechi.

Pana acum am fost doar in tabara zgomotoasa si nici nu aveam ora fixa de trezire dimineata. Tocmai am dobandit. In noua mea stare de prestator de servicii matinale, pot doar sa-mi imaginez cum ar fi ca vecina de deasupra sa geama si sa tipe Ionel! Acolo! Aoleu! Valeu! toata noaptea insotita de zgomotul ritmic al patului. Pentru ca Ionel e barbat viguros.

Semnalizarea cu o coada de matura in tevi nu cred ca functioneaza, nu cred ca s-ar auzi peste zgomotele fericirii Anicicii si a lui Ionel. Si, cine tine seama de un vecin enervand cand e atat de aproape...

Chemarea politiei pentru o potentiala violare de domiciliu acompaniata de o talharie draguta ar fi caraghioasa. Probabil si nenii politisti ar realiza comicul situatiei si as ajunge subiect de banc pe la sectii.

Vorbitul cu vecina ar fi neproductiv, oricine s-ar simti atacat in situatia in care un cvasi-strain aduce in discutie viata lor sexuala.

Singura optiune valabila e alungarea atmosferei, spargerea balonului de, hai sa-i spunem, romantism sau chef.
E un fapt bine cunoscut ca barbatii ar chef si in mijlocul unei eruptii vulcanice. Deci, Ionel e in siguranta.
Dar putem incerca sa-i producem Anicicii o durere pur feminina de cap.
"Durerile" astea izvorasc din griji cotidiene care cad strict in grija ei. Fiind vecini, probabil cunoastem unele dintre problemele organizatorice ale individei.
Stim daca ea plateste apa, gazul, daca are probleme cu centrala, ce o streseaza in legatura cu spatiul locativ.
Probabil ii stim si numarul de telefon fix, pentru ca in zilele noastre, consumatorii de televiziune & internet primesc si telefonie fixa.
Telefonul fix e mai oficial decat cel mobil. Am observat ca pe contracte se trece telefonul fix. Furnizorii de servicii cer telefonul fix.
Telefonul mobil se da prietenilor. Un telefon noaptea, in toiul actiunii, pe mobil poate fi ignorat, dar pe fix altfel stau lucrurile.

Ideea mea geniala e sa sun fericita posesoarem a Ionelului pe fix. Sa-mi sictiresc vocea pana la nivelul de operator electrica nocturn si s-o anunt ca o echipa de electricieni e in drum spre ea conform contractului pentru a verifica fiecare priza si intrerupator din casa, inclusiv cele din spatele mobilei & frigiderului intrucat la ei figureaza fie ca s-a conectat ilicit la retea, fie ca e un scurt circuit care e posibil a porni un incendiu.
Cu maxim sadism, asta garanteaza o noapte dormita pentru mine si una nedormita si stresata pentru Anicica.
Noaptea urmatoare, doamna noastra va dori sa doarma, sa recupereze, certandu-se cu Ionelul care e iar intr-o dispozitie "romantica".
Daca relatia e subreda, s-ar putea sa-i chiar despart asa.
Stim cu toatele cat de dificil e sa gasesti barbati de calitate in zilele noastre.
Anicica ar putea fi singura mult si bine si eu voi putea dormi linistita.

Gandindu-ma ca fac parte din procentul galagios si expresiv during ... ma intreb cata lume mi-a dorit mie toate "cele bune" din motivul asta.
Anunt in mod oficial: partidele nocturne au cam ajuns la final, am devenit burgheza, dupa 11 e program de somn. Cred ca ma voi orienta spre activitati matinale si in pauza de pranz ;).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu