Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

sâmbătă, 12 februarie 2011

Imaginatie prea bogata

Am citit un articol despre cum, de valentine`s - daca nu era suficient de ciudata sarbatoarea in sine, e foarte probabil ca toate femeile cu partener/a sa poarte lenjerie sexy. Si cele neobisnuite sa le intre dantela in locuri delicate - imi inchipui ca sunt cele care poarta sandale barbatesti si bocanci.e

Imi imaginez baba grasa care vinde la magazinul din cartier scarpinandu-se in zona dorsala delicat si gratios, bineinteles, pentru ca poarta bikini leopard print pentru grasul chel ce-i e barbat.
Baba din autobus miscandu-se de pe un picior pe altul pentru a atenua iritatia provocata de hipsterii de dantela roz aprins pe care-i poarta pentru a reaprinde pasiunea intre ea si mosul ei.
Eventualul gras chel purtator de tanga negri cu urme fake de buze rosii incercand sa si-i extraga fara a atrage prea mult atentia lumii din zona paroasa in care s-au furisat.

Recunosc ca sunt a sucker for romance, nu din cel exprimat cu inimi de plus zmotocit si trandafiri albastri, ci din cel mai discret. Valentine`s e ok din punctul meu de vedere, e o provocare, un mod bun de a-i evalua reactia de exemplu la cadoul ridicol pe care i-l voi face. Sunt si curioasa how will he bring the romance, daca va ignora ziua, daca va face un gest ridicol dar cute, daca va cadea in kitch. Sunt intrebari importante la care voi primi raspuns cu ocazia mult blamatului valentine`s.

I`m quite sad now, dar ideea unui autobus plin de calatorii obisnuiti, cu expresiile amare,plictisite etc obisnuite dar purtand lenjerie cu inimioare, ingerasi etc samd ma binedispune somehow.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu