Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

miercuri, 17 noiembrie 2010

Xanax si alte droguri usoare

Zilele astea am impresia ca ni se cere sa fim altceva decat suntem parca mai mult decat in alte perioade. Ar trebui sa fim robotei, sa avem aceleasi calitati toti, sa excelam in aceleasi domenii.
Ni se spune ca e bine, chiar de dorit, sa fim ocd in privinta curateniei uitand ca ocd e o boala psihica.
Ni se spune ca trebuie sa putem face totul apoi sa cerem mai mult. Nu stiu cand gasesc timp de dormit perfectiunile intruchipate prezentate, poate nu au vreme de dormit, poate sunt extraterestri veniti sa cucereasca terra.
Trebuie sa ai doar o mica fisura in armura pentru a fall for it. Trebuie doar ca publicitatea agresiva careia ii suntem supusi sa isi fi facut macar putin treaba pentru a fi vulnerabili in fata acestor sugestii.
Nu e necesar sa fim usor retarded, sau usurei la minte, oricine poate fi victima.

Si acum cu si despre droguri. Pentru a ajunge sa devenim ce ni se spune ca ar trebui sa devenim apelam la stimulente. Ciocolata ne ingrasa si femeia ideala e fit. Cafeaua e accesibila tuturor, iar noi avem nevoie de ceva special.
Asa ajungem la mood elevators, la uppers si downers pentru ca e nevoie sa mai si dormim cele 2-3 ore ramase.
Ne reglam chimia creierului artificial si, fara sa ne dam seama, ajungem sa fim altcineva sa nu ne mai regasim pe noi insine in aceasta ceata drug induced.

Leave it all, accept your limitation for you are human.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu