Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

marți, 9 noiembrie 2010

Idealul masculin

Se tot vorbeste despre eternul feminin, despre misterul feminin, despre cum in spatele fiecarui barbat puternic este o femeie, yada yada, booring daca, bineinteles, esti una dintre femeile puternice.
Stim care e idealul feminin general, fiecare mascul are idealul lui propriu doar pentru a se indragosti de cineva complet diferit.
Zic doar ca doamnele sunt un subiect extrem de dezbatut si ca a venit vremea pentru domni.

Idealul masculin general e cineva plin de succes. Nu neaparat financiar, dar nici ala nu e de lepadat. E cineva relativ tanar pentru ca stim cu totii ce se intampla cu masculinitatea dupa o varsta. Nu e prea tanar, nimeni nu vrea sa dadaceasca romantic partenerul.
Idealul masculin nu e metrosexual, those haven`t yet come out of the closet. Idealul masculin nu e homo neanderthalus, are o igiena corespunzatoare standardelor moderne. Idealul masculin are simt estetic, nu foarte dezvoltat mind you (vezi argumentul metrosexual) dar suficient pentru a-l tine clasic si a-l impiedica de la dezastre creative.
Nu e incult fara a avea pretentia de a fi extrem de cult, nu e analfabet, dar nici nu citeste ultimul fas in materie de spiritualitate, nu e pseudo-artist, nu e sportiv de fite, nu isi alege locurile de vacanta in functie de trenduri.

Acum despre idealul meu personal. E o persoana. E Anthony Hopkins. Greu de explicat alegerea, nici nu stiu cand s-a produs. Stiu doar ca am vazut hanibal doar pentru Anthony Hopkins. Poate sunt ochii albastri, poate alura de psihopat fermecator, poate pentru ca seamana cu bunicul meu. Nu stiu si asta cred ca e esenta fiecarei crush veritabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu