Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

vineri, 13 august 2010

Cu si despre slabit

Da, am o obsesie.

Din principiu, cataloghez ca leneşi şi limitaţi intelectual oamenii care zic că nu se poate face nimic şi şed pe derriere-uri aşteptând să se adune kilele.

Mi se par leneşi şi inconştienţi cei care, pentru a slăbi 10 kile iau pastile. Iar rezultatul final e că, pe lângă cele 10 kile iniţiale, mai acumulează 10.

Mi se par culmea credulităţii cei care găsesc pe internet fântâna slăbitului concretizată într-o dietă de 2 săptămâni, în care mănânci doar slănină, sau brânză de burduf, sau alune şi, allegedly, slăbeşti 10 kile. Doamnele gospodine privitoare la aniela au naivitatea necesară pentru a lua de bune dietele astea, dar e înfricoşător când un nene ceo cade-n capcană.

Singurul mod de a slăbi pe termen lung şi cu efecte durabile e sportul alăturat unei diete rezonabile. Bagi mai puţin decât consumi şi faci sport. Nu e roket science. Mănânci seara salată, dimineaţa cereale. Nu te aştepţi la rezultate în două săptămâni, ci într-o lună. Ideea e că greutatea acumulată într-un an, cam tot în atâta timp se dă jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu