Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

marți, 19 ianuarie 2010

Cu si despre fitness...

Ok, merg azi la sala. Toate pupezele care participă(inclusiv eu) sunt motivate, în principal, de dorinţa de a-şi îmbunătăţi sau păstra aspectul fizic, estetica este deoseibt de importantă pentru noi, dar ce nu înţeleg e dorinţa de a fi "ca scoasă din cutie" la sală unde transpiri, te zburleşti, oricum, dacă faci treabă, nu eşti proaspătă precum o zambilă la ieşire.

Exagerări şi mai mari vezi la piscină. Azi am fost şocată de o gazelă purtătoare de saboţi chanel cu toc! la bazin acoperit, cu clor, printre copchii. Alt faux pas vestimentar la bazin e costumul de baie prea elaborat, danteluţe, şnuruleţe care te încurcă la înot aşa că te întinzi precum o felină pentru a fi admirată. Eu apreciez la fel ca oricine o femeie frunoasă dar zic că e caraghios să te lungeşti în costum de baie, pentru nişte bani mulţi, într-o cameră cu diverşi străini.

La polul opus sunt doamnele şi jumătăţile lor delăsătoare. Ok, eşti grăsună dar asta nu înseamnă că poţi fi nedepilată. Nu există un infinit al urâţeniei căruia poţi să îi adaugi orice că nu mai contează. News flash, dacă eşti grasă şi şleampătă e mai rău decât dacă eşti numai grasă.

Boys, nimeni nu vă cere să vă depilaţi, ca no... asta e, da' măcar nu purtaţi hot pants şi maieu să vedem cu toţii şiroaie de transpiraţie prin părul vostru masculin din varii zone. Nimeni nu trebuie supus la aşa ceva.

În rest, felicitări tuturor colegilor de fitness-sală-tae bo-etc everywhere, oricum aţi fi, păroşi, graşi, şelmpeţi, că e mai bine decât cei la fel ca voi dar care nici nu îşi mişcă şuncile! O şuncă tonifiată bate oricând o şuncă leneşă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu