Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

joi, 14 iulie 2011

Vreau sa inot, sa fug, sa vad chestii

Ma intreb pe cine as putea corupe sa ma insoteasca la bazinul olimpic UBB din cluj. Vreau sa-mi racoresc pielea arsa in apa lor multa si adanca. Si nu se face ca o domnita precum sunt eu sa se afiseze singura si dezgolita, numai buna de rapit de un lup rau. Deci am nevoie de insotitoare, si cum mammy e luata... e greu.

Ma soeur va stramba din nas ca e apa prea rece si pe ea o doare umarul, la 23 de ani sufera de dureri ciudate.
In plus, e lenesa ca o cizma.

Ma mere, nu va strambati ca e simpatica, stie sa inoate dar numai in conditiile in care poate ajunge cu picioarele la fund avand nasul la suprafata. Daca-i spui ca apa are peste 1.5m se ineaca pe uscat.

Ma meilleure amie e in Paris and that sais it all.

Fie-va mila de o ciocolata pe uscat si insotiti-o la bazin.

Vreau sa ma duc in lume. Pe jos. Nu cred in atv-ui si jeepuri, i secretly think they`re fo fat people. Vreau, cu un rucsac mic in spate sa umblu ca o habauca o zi intreaga, sa vad paduri si campuri si cer albastru. Sa ma conceentrez doar la a nu cadea in gropi sau balti, sa imi imaginez o casa super pe un deal, sa uit sa fac poze, sa beau apa ca un bivol insetat si sa mananc un scoobie sandwich.
Nimeni nu doreste sa participe, cica e cald si transpira.
Si ciocolata nu poate merge singura caci este plina lumea de ciobani cu ganduri impure si ciocolata, nu numai ca e fiava, e si ispititoare si nu se poate apara.

Vedeti dilema.

Vreau sa vad chestii, castele, muzee, cetati, oase medievale, case frumoase, strazi romantice, parcuri umbroase.

Cand a imbatranit brusc generatia noastra? Erau vremuri cand aveam multi respondenti la propuneri mai indraznete, dar acum toti gatesc, curata, schimba scutece murdare.

De asta refuz sa ma asez la casa mea ;) . (daca mai aveam nevoie de motive)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu