Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

luni, 18 iulie 2011

Femeile si bagajele

Cred ca Samsonite-ii sunt undeva intr-un laborator racoros unde-si pun creierele mari si striate la treaba pentru a inventa, pe de o parte cel mai mare troller, pe de alta parte, trollerul capabil sa minimalizeze continutul mare si divers pentru a incapea intr-un potbagaj de dimensiuni acceptabile.

S-o luam altfel. De miercuri, ciocolata pleaca in vacaaanta si acum e complet entangled in chestii preliminare. Coase, spala, calca, face liste, numara si masoara cu privirea potentialul bagaj.
Barbatii nu inteleg de ce noi avem nevoie de 3 perechi de pantaloni, 2 fuste si o rochie pentru o saptamana, sau de ce ne mai trebuie 10 bluzite pentru a asorta la zisele bottom-uri. Lor doar le place sa fim frumoase si delicate, efotul depus intru acest maret tel le e indiferent si-i plictiseste.

Asa ca sunt singura in batalia pentru a gasi costumul perfect de baie, de fapt vreo 3 asa, sandalele gladiator care-mi pun cel mai bine-n evidenta glezna de gazela si fusta rosie care are fosnetul optim si-mi face bronzul sa straluceasca.

In other news, voi lipsi asa 2 saptamani, timp iin care voi urca munti, ma voi scalda-n piscine cristaline, ma voi
bucura de fragi si afine si voi ma voi preface a fi fotograf cel putin talentat.

Si totul va avea cu atat mai mult farmec pentru ca voi fi insotita de el, my bloved one.

Simt nevoia sa-i fac concediului semn din batic ;) si sa-mi flutur fusta catre el sa vina repejor si saltat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu