Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

marți, 4 mai 2010

I like my coffe with milk

blog.urbanoutfitters.com/files/the_cute_show.jpg

And some honey, I might add.

Aşa că, suflete fremătânde, nu insistaţi să mă poluaţi cu detaliile scârboase.. aa sorry, intime ale vieţii voastre. Sincer nu mă interesează starea zonei voastre inghinale, God bless că mă pasionează doua zone inghinale, una e a mea şi e normal, cealaltă e a jumătăţii. Dacă nu aveţi pedichiura făcută, recomand călduros pantofi închişi în faţă. Dacă aveţi ciuperci ale piciorului, trataţi-le nu povestiţi nevinovaţilor despre ele. Călcâiele crăpate şi pielea întărită nu se asortează cu sandale şi sunt impardonabile că acum iezistă creme şi instrumente.

Şi da, părul de pe picioarele zvelte se vede. Nu toţi ne vom concentra privirile de şoimi asupra gleznelor tale, deci un fir, două merg, dar dacă ai un gazon adevărat crescut şi doi mm e prea mult.

Toate avem celulită, dacă ai peste 15 ani, si bmi peste 18, ar fi bine să renunţi la idea de a purta hotpants în public. La ştrand e cumva acceptabil, dar prin oraş... nope că nu eşti suprafaţa lunară.
Părul pe mâini e inestetic precum cel de pe picioare. Nu e acceptabil. Dacă te depilezi pe picioare, nu discrimina... dacă nu, şezi în peşteră că nimeni nu o să-ţi ducă doru'.

Tenul, trebuie să ţinem minte că fondul de ten nu rezolvă acneea. Sunt creme, soluţii, tratamente, medici, dar o tonă de fond de ten nu ajută, vei arăta doar ca un clovn trist.
Machiajul nu trebuie să semnalizeze precum un semafor lovit de streche. Dacă se vede că eşti machiată, something's wrong. Trebuie să pari efortlesslly striking ;D.

Dar first and foremost, oameni buni, faceti duş. E cel mai ieftin şi simplu truc de înfrumuseţare. Poţi fi ileana consâzeana daca miroşi ca vasile-muncitor în construcţii după o tură grea.
Igiena pare a fi o artă uitată, cu toatele ,şi aici includ şi reprezentanţii comunităţii vecine şi prietene, ştim să ne machiem, accesorizăm, asortăm, exfoliem, bronzăm, yeda yeda dar unele par să fi uitat că nici cel mai fragrant parfum dior, cea mai scilicioasă pudră nu înlocuiesc spălatul şi nu pot acoperi mirosurile emanate.

În lipsa altei posibilităţi de educare, pot doar să sper la o ploaie torenţială şi neaşteptată şi să hope and pray să nu mai fiu bombardată cu detalii dubioase şi nedorite care se vor întipări în memoria mea idioată şi mă vor bântui prin rotaţie 'till the end, că eu nu prea uit chestii. Dacă tot nu vă puteţi abţine, my friends, măcar mai puneţi lapte şi miere peste and I shall be eternally gratefull.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu