Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

duminică, 3 aprilie 2011

Secretul meu rusinos pentru ziua de azi

Am multe si incerc sa le triez. Stim cu totii ca secretele ne apasa sufletele, nu le intuneca permitant muschiului pacatului sa creasca si sa se intinda unde altadata era doar lumina si devotiune divina (simt nevoia sa explic ce am scris aici, but, on the other hand, cine ia in serios... may aswell do so).
Daaa, deci, de acum, voi publica aici cate un pseudo secret rusinos pentru a-mi usura sufletul nemuritor de greutatea lor.

Secretul de azi e placerea de a privi filme, seriale, de a citi carti istorice dar dramatizate. Pentru ca ce e istoria daca nu un soft porn melodrama care sa ne incante privirile si sa ne imbogateasca pseudo culturile generale cu mici fapte aproape de realitatea istorica.
Stiu ca the tudors a fost doar o poveste cu imagini frumoase si departe de mizeria si disperarea care au caracterizat epoca, dar nu am rezistat ispitei de a-l vedea pe jonathan rhys meyers aproape nud aducand placere atator domnisoare dornice. Da, that`s me.
Imi place braveheart atat de mult incat il am pe dvd si il reprivesc cand mi se face dor.
Am vazut rome serialul and i loved it so much. De fapt a fost ce m-a tinut going intr-o perioada grea si complicata a existentei mele.Mda, aici am ajuns.
Si filmul meu preferat of all times: The Gladiator. Nimeni nu intelege pasiunea mea pentru gladiator. Poate e o combinatie intre pasiunea mea pentru imperiul roman atat ca istorie cat si ca succes si pasiunea mea pentru heroes.

And i just found my personal hero and i`m the happiest girl alive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu