Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

miercuri, 13 aprilie 2011

I want you to hit me as hard as you can

I loved the fight club, cred ca e evident si am o memorie foooarte buna. Probabil, given the right trigger, as reusi sa imi amintesc toate replicile memorabile din shreck - adica tot filmul si aveam o colega careia ii placuse sex & the city la fel de mult ca mie si schimbam replici aleatorii ale variilor personagii sub privirile perplexe ale colegilor care formasera pe jumatate numarul de la psihiatrie. The good times.

Dar despre altceva voiam sa zic.
Am impresia ca toate relatiile sociale of late sunt putin sadice si implica vanatai.
Simtim din ce in ce mai mult sa ne demonstram superioritatea? Ne simtim mai lezati decat pana acum de orice? Suntem mai razbunatori?
Tocmai am citit pe blogul unei tanti dansatoare ceva care mi-a aprins un beculet: afi puternic seamana cu a fi o lady, daca trebuie sa o spui, inseamna ca nu esti. Complet adevarat.
Cati dintre noi zic ca au principii, ca detin adevarul suprem, ca sunt ladys/gentlemen, ca sunt oameni puternici etc. Si ce impresie lasa aceste declaratii?

Cam asa sta si treaba cu toate ego-rile ultrafragile care se burzulesc din orice afront imaginar si care, la prima briza potrivnica, isi armeaza toata artileria si sunt pregatite sa porneasca o cruciada.
Prostiile pe care le facem cu surle si trambite spun mult mai mult despre noi decat declaratiile publice pe care le facem si o spun mult mai sincer.

Poate asta trebuia sa ne invete la scoala in loc de programare intr-un soft antic si nefolosibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu