Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

luni, 19 aprilie 2010

Supermercato

De nevoie, weekendul ăsta am şezut mai mult pe la moale şi pe la carrefoururi. Concluziile sunt aceleaşi, de fiecare dată.
1. Cum pot să zică incompetenţii ăia că e criză?! Când la Cluuuuuj, toate leliucile au coşurile pline şi şed la cozi la carrefour.
2. Am sentimente ambivalente faţă de doamnele de la casă la supermercatouri. Sunt zâmbitoare şi dichisite, dar par ineficiente, îşi fac jobul maşinal, fără a încerca să îmbunătăţească ceva.
3. Shopurile nu se adaptează condiţiilor economice(care ar putea să nici nu existe, vezi pct.1) şi nu ar lăsa din preţurile umflate potrivite vremurilor bune...
4. E înghesuiala din lume la food court, la cele mai îngrăşătoare mâncăruri. Se îndoapă purceluşii sugrumaţi de hainele umane cu aripioare KFC în găleţi monstruoase, cei mici se bucură de happy meal-uri, tinzând spre gabaritul rudelor ajunse la maturitate. Ce minte trebuie să aibă mămica(de 200 de kile) să îndoape puişorul cu fast food şi dulciuri de la 3-4 ani, să îi f%&ă metabolismul, să îi dea cadouri frumoase precum diabetul şi sindromul metabolic.

Concluziile sunt că românii e graşi, inconştienţi şi probabil tot aşa vor rămâne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu