Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

miercuri, 21 aprilie 2010

Piţipoancele

Aşa cum câinii şi pisicile au diverse dimensiuni şi colorituri şi toţi mi-s la fel de dragi, aşa pot să accept că şi oamenii vin in different shapes and sizes, una dintre ele fiind cea piţipongică.

Nu voi comenta fetili aparţinătoare din punctul de vedere al unei intelectuale grase, acneice şi neîngrijite, ci aşa, după cât îs de faţoşe(cuvânt împrumutat de la bunica, exprimă calitatea unui lucru de a fi frumos colorat şi strălucitor, de exemplu, maşina roşie-rubiniu e faţoşă).

Oricât le-am judeca simţul estetic, trebuie să recunoaştem că o piţipoancă adevărată se îngrijeşte din plin, ritualurile de înfrumuseţare îi ocupă o mare parte din zi iar rezultatul, ieftin cum pare, e faţoş. Poate fi bronzată spre portocaliu, cu părul alb spre ars, cu hainele colorate sau neinspirate, dar privită din punctul de vedere a unui produs(nu a unei fete) piţipoanca aduce a păpuşă barbie şi eu îi admir efortul.

Ce nu pot înţelege sunt pseudopiţipoancele. Adică fetele alea care fac eforturi, dar nu le iese precum maestrelor în arta piţipongelii. Astea fie sunt plinuţe spre grase, fie nu au deprins aplicarea fondului de ten cu mistria, fie nu ştiu să îşi facă smoky eyes şi rezultatul arată ca un bursuc.
Grăsunele ar trebui avertizate împotriva purtării hainelor de piţi. Maestrele sunt înalte şi subţiri. Cu pţină logică, îţi dai seama că daca ai 1.60 şi 70 de kile vei arăta ca un caldaboş îndesat în haine cu un număr mai mic adică dizgraţios.
Nu tuturor ne vine bine părul alb-ars. Unele nu avem tenul potrivit pentru culoarea aia. Deci, fetelor, sunteţi la fel de piţi şi cu părul negru, sau ciocolată neagră.
Sfatul meu e să mai alternaţi solarul cu autobronzantul, că încă nu se face transplant de piele pe tot corpul şi pielea se uzează de la atâtea şedinţe de bronz.
Acneea nu e acoperită de fond de ten. Poate ar trebui să rezolvaţi cauza, nu să abordaţi doar efectul.
Smacul negru pe ochi e complet nepotrivit ziua, maestrele ştiu.
Piţi la 30 de ani e caraghioasă rău. Sunt curioasă, la 70 de ani cum se vor îmbrăca. Ele sunt babele cu păr roşu, machiate strâmb din autobus?

Again, atâta timp cât nu mă agresează vizual, lăsaţi piţi-urile să vină la mine, cu excepţiile de mai sus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu