Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

duminică, 25 aprilie 2010

Opening the sex file


http://bettyboopsblogging.blogspot.com/

Trecem de perdeaua de catifea grea şi prăfuită, înfruntăm întunericul şi mirosul de scorţişoară şi fum de ţigară, ajungem pe tărâmul celor sofisticaţi şi nepudici.
Cred că acest aspect al vieţii ăroduce cele mai multe complexe, fobii şi scars for life. Din lipsă de informare, ne aruncăm în abis fără a şti la ce să ne aşteptăm, ruşinea adânc înrădăcinată în fiinţa noastră screws everything even more up(pun intended) şi aşa ajungem un popor frustrat sexual care se oripilează când află că şi popa are viaţă sexuală în intimitatea casei lui, desigur, cu preoteasa, cu luminile stinse, noaptea, în afara posturilor.

După mirifica introducere, să trecem la capitolul 1, adică la prima mea experienţă în domeniu. By the way, protagonistul a rămas acelaşi and he rocks my world ever since.

Mno, eram eu, pe la 17 ani, în prima mea relaţie care a durat peste 2 săptămâni, de fapt era deja de un an şi el, un gentleman perfect. Pasul următor, pentru orice fată care urmărea sex and the city pe pro7, era să devină curioasă. Eram cea mai "aventuroasă" din grupul de prietene, că umblam în haită, adică eu eram singura cu prieten la orice timp, nici nu aveam un model pe care să-l urmez, dacă nu voiam să ma duc în singurul club din oraş, să get wasted şi să fiu gangraped în aleea din spate.
Voiam ceva mai romantic de atâta. Ocazii au fost mai rare, părinţii neobişnuit de vigilenţi, mămicel primise ceva indicii anterioare şi se aştepta.
Organizatorul din mine voia să stabilească locul, timpul şi alte mici detalii, precum protection. Locul a fost mai greu de stabilit, I blame the parents, deci am ales natura. Era vară, cald şi aveam un loc neumblat, la 20 de minute de casa mea, problema era că e în cimitir. Trebuia să fie noaptea pentru a reduce riscul de a fi detectaţi, ce bine că nu prea erau camere video pe vremea aia...
And we went for it. It hurt like hell, after the fact, I got wasted, dar am perfecţionat actul până la subtilităţile prezente.

Nu sărbătoresc ziua, dar a fost un succes iar concluziile pe care le-am tras din experienţă sunt:
1. e normal să vrei să do it.
2. chiar dacă e mai uşor, nu urma turma şi nu lăsa un străin să o facă noaptea, când tu eşti pe buza comei alcolice în spatele clubului. Pe lângă că e borderline-rape, probabil vor rămâne urme permanente.
3.use protection, că şi prima dată, contrar credinţei populare, poţi rămâne gravidă şi, dacă a fost destul de iresponsabil încât să nu se gândească la protecţie, sigur nu va fi un tată model, nici ţie nu îţi va fi sprijin.
4. alege un tip de treabă, nu vrei să auzi poveşti despre prima ta dată sau, doamne feri, susţinute şi de probe video.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu