Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

joi, 5 mai 2011

Pisica blonda

On the inside bineinteles, pentru ca nu a dat strechea-n mine de tot sa-mi schimb bunatate de par roscat.
Azi noapte pisica noastra astepta un mesaj dulce de la iubitul ei. Acesta, cu miselie, s-a sustras sarcinii dand ulterior vina pe probleme tehnice, asa cum fac muuulti barbati.
Fiind cu urechile ridicate catre telefon toata noaptea, dormind pisiceste, felina noastra aude un brrrr si zambeste. Pregatita sa citeasca despre iubirea eterna a printului ei, se loveste dur si rece de ceva de la vodafone. Prinde ura pe susnumitul vodafone. Adoarme la loc.
A doua zi dimineata, somnoroasa si imbufnata, pisica noastra roscata ii trimite un mesaj usor moralizator iubitului si primeste altele doua de la faptuitorul vodafone.
Se enerveaza rauu, mai ales ca in unul din mesajele primite, reteaua de telefonie mobila numaru ... ii comunica despre incetarea extraoptiunii cu minute. Pisica vede rosu in fata ochilor precum blana ei.
Porneste azi cu jaloba-n protap si coada sus catre sediul satanei - cum a ajuns sa se numeasca numita firma de telefonie mobila.
Acolo, o tanti draguta ii asculta jalea, tzacane ceva la tastatura si o informeaza civilizat ca mesajul care a ultragiat-o in asemenea masura a fost trimis pe 5 martie si mesajele din dimineata asta erau publicitare.

Am rosit, am multumit si am plecat.
Am mai facut cateva azi, dar asta a fost apogeul blonzimii mele interioare.
Love blinds me.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu