Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

vineri, 27 mai 2011

Cujetari de vineri

Din categoria "get a lawyer": mos si baba au proces impotriva babei vecine, se reprezinta singuri, ajung in fata instantei unde se agita si se fieb in asemenea hal pana incep sa acuze judecatoarea pentru toate problemele lor. Crede cineva ca vo castiga dupa ce i-au zis judecatoarei ca "toti sunteti niste hoti, fatuca tatii"?!?!?! Invstiti intr-un avocat care va avea grija sa nu jigneasca instanta.
Morala povestii: judecatorii e oameni si nu le place sa se stige la ei isteric si cu stropi.

Din categoria "e greu vara", au aparut mirosurilee specifice sezonului. Inteleg ca ee criza si detergentul e scump, dar apa tot avem iar aromele care mi-au gadilat nasul zilele astea sunt rezultatul unor eforturi sustinute si de durata, nu niste usoare accideente.
Sandalele nu sunt pentru oicine. Daca picioarele tale arata ca si cum ar fi fost la o cura la fukushima, poarta altceva, adidasi, sosete, orice dar nu ne obliga sa le privim in suspans asteptand sa iasa godzilla dintr-o crevasa.
Lacul alb sidefat pe pedichiura e oribil de la natura, cand il asociezi cu praf si o substanta neidentificata negru-maoniu... e oroarea ororilor.
Pe degetele de la picioare creste par! Nu sunt eu proverbialul ochi de soim, deci, daca eu il vad, e problematic. Iar asociat cu unghii frumos lacuite imi da ameteli.
Pedichiura franceza ... chiar vrem sa dam impresia ca ne crestem intentionat unghiile de la picioare?! Suntem muma padurilor, the wiced wich of the west?! Vrem sa omoram pe cineva cu ghearele alea?! Vrem sa sapam un tunel cu ele pana in centrul pamantului?
E neigienic sa avem unghii lungi la picioare si complet scarbos, aviz `demoizellelor cu pedichiura franceza si/sau unghii crescute.

Iar, daca chiar nu suntem fanele bibilitului, putem sa go natual, am vazut azi multe tipe cu unghii au naturelle dar taiate si curate.
Singurul must have, sine qua non, etc, e spalatul si igiena. Nu conditionate de sapun lancome si lotiune de picioare chanel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu