Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

marți, 3 mai 2011

Din autobus

Azi despre smecheul care cunoaste toti soferii.
Pentru ca autobusele sunt mici comunitati, cu clasele lor sociale, in care ficare babuta are treapta ei si ficare adolescent acneic ocupa locul lui special.
Dar azi vorbim de nenea smeker, sau cum o mai scrie tineretul din ziua de azi.

Nenea asta e de varsta medie, adica tanar si faged comparativ cu media de varsta a autobusului. Poarta blugi uzati artistic si cu un dragon negru discret brodat pe posterior. Are telefon care candva a fost suuper, dar acum e doar depasit, cu un ringtone polifonic - pentru cei care ne mai amintim cum era inainte- o melodie care a fost candva in tendinte. Pentru ca nenea smeker insista sa arate ca el e tineresc si in tendinte.

Il putem recunoaste usor pentru ca vorbeste tare si cu toata lumea, pentru ca el cunoaste pe toata lumea si toti pensionarii il admira. Ii suna telefonul la care raspunde tare si, in timp ce vorbeste, ii si explica mosului alaturat cine e interlocutorul si despre ce vorbesc.

Urmatorul pas e sa identifice fata cea mai frumoasa din autobus. Spre ghinionul meu eu eram asta, nu pentru ca as fi Ileana Cosanzeana, ci pentru ca restul erau fie grase, fie acneice, fie peste 40 de ani.
Si am supotat vreo 5 minute atentiile nenelui pana am coborat. Am intrat la magazinul local doar pentru a avea surpriza, la iesire, ca nenea vorbea la telefon asteptandu-ma. Pentru ca apoi sa ma urmeze aproape pana acasa.
Din fericire s-a oprit dezorientat in fata portii.

Newsflash nenilor care va credeti cool si circulati cu mijloacele de transport in comun - cu exceptia navetei spatiale pentru excursii organizate, nu ati fi cool nici in MeLeu, nici in Poshe, nici in BeEmVeu, nici pe calul mancator de jar al lui Harap Alb. Asa ca va rog sa ma mai lasati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu