Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

miercuri, 18 mai 2011

Barbatii si amantele lor

In ultima vreme tot aud de actori cu amante.
In primul rand ma minunez de forma amantelor, adica sunt cam strambe si cam uzate, dar ce stiu eu de gusturile barbatilor?!
Apoi ma intreb ce e cu valul asta de neni prinsi cu degetele prin borcane straine? E ceva in aer?! Who knows..
Si cum s-o fi ajungand la publicitatea asta? De cand e o insigna de glorie (o, da, aici am ajuns, traduc) sa fii "cealalta femeie"? Altfel ce le-o fi impingand pe doamne la televizor sau pe la ziare?

Sunt convinsa ca barbatii inseala, si femeile pe de alta parte.
Sunt la fel de convinsa ca, dupa o anumita varsta, barbatii isi doresc corpuri tinere, tari si calde langa ei, nu neaparat mai bune, mai destepte, mai frumoase, doar tinere si admirative.
Imi inchipui ca, odata trecuti de un prag de varsta, barbatii se prostesc putin si devin victime usoare.
Si, imi imaginez, ca odata trecuta faza amorezarii, barbatii incep sa vada ca nu sunt foarte compatibili cu panseluta noua si proaspata si incep sa-i vada defectele.
Un nene de 67 de ani ii reprosa unei tipe de 23 ca el a crescut-o si ca e needucata si taranca, el a invatat-o sa manance cu tacamuri si asa zisa eticheta a mesei.
Iar cand aceste flori nubile constata ca rolul lor incepe sa fie cel de menajera si de sora medicala vor incepe sa strambe din nasucul fin si admiratia din privire va deveni altceva cand mirosul de mos nu mai e romantic.

Iar domnii copti uita, in focul pasiunii, ca sunt vulnerabili, trimit mesaje, uita de masurile de protectie, au incredere in amorul acestor gazele neprihanite si lasa pe seama lor contraceptia, mai mult, se filmeaza si le lasa lor inregistrarea pentru a le tine de urat. Doar pentru a se vedea in ziare cand flacara iubirii, inevitabil se stinge.

Smart up gentlemen, nu mai suntem demult flori neajutorate in cautare de protector si nici macar nu ne mai prefacem. Asumati-va consecintele dorintelor voastre si nu va mai vaicariti precum copiii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu