Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

luni, 25 octombrie 2010

Alcohol and me/everybody

Nu vreau sa insinuez ca eu = everybody, the opposite actually, dar, deoarece nu pot sa penetrez mintile altor oameni, for now, I`m just going to write about me on alcohol and presume that everybody else does the same.

Sustin ca poti sa discerni the commoners from me by the way they handle alcohol. I`m a happy drunk, de obicei i don`t get drunk, dar, in rarele momente de slabiciune, I`m a happy one spre deosebire de commoners care vad in drunkness un viciu si sunt mean and frustrated drunks. Adica e o decizie personala, nimeni nu iti toarna alcool pe gat by force, so, if you`re gonna do it, be happy about it. Dar frustrarile ies la suprafata, daca nu ai curajul sa iti exteriorizezi parerile sober, sigur in a drunken state ti se vor parea mai bune, o adevarata luminare a lumii si te vei simti obligat sa le impartasesti.

Ajungem la un al doilea efect al alcoolului on people, loosens their inhibitions. In cazul meu, ma face sa graiesc adevarul. Chestii pe care le-am ascuns ani intregi se lupta sa iasa la suprafata, chestii care nu ar folosi nimanui, chestii hurtfull. chestii de care mie nici nu-mi pasa, nu e constiinta implicata, doar neuronul care le tinea ascunse si constientiza disconfortul care mi s-ar crea ine eventualitatea aducerii la cunostinta publicului a adevarurilor ascunse e prea inebriat pentru a-si face treaba, poate a baut doar un pahar de vin si danseaza cu neuronul in charge of stupid politically incorect jokes. Alta chestie, fac glume neinspirate care ranesc, care lovesc unde doare.
Sunt mult mai loose decat de obicei, daca exita vreodata o sansa de a dansa pe masa, e dupa 3-4 pahare de vin, daca exista o sansa sa sarut un individ necunoscut, e dupa o sticla de sampanie, noroc ca nu beau atat.
Singura sansa sa-mi sun fostul prieten pentru a-l intreba ce mai face, cum ii mai merge si cine e noua lui prietena, daca se mai gandeste la mine, daca ii lipsesc, e dupa o sticla de vin, again, noroc ca nu depasesc doua pahare.

Oricum, cel mai important avantaj al alcoolului e puterea secreta de a evidentia moronii in general population si de a ma ajuta sa trec peste cele mai stupide zile. Go alcohol!
Nu as putea trai intr-o tara islamica, for nothing in this world.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu