Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

duminică, 1 ianuarie 2012

Previziuni 2012

Nu dupa zodii, culoarea ochilor sau lenjeria purtata, ci, cata originalitate, dupa cum ati petrecut noaptea trecuta.

Sunt moduri traditionale de a petrece "cumpana dintre ani".

1. Daca ati fost la un restaurant, cu aceiasi prieteni de cand erati mic la care ati fost si la colindat de craciun, mancand si band pana la 4 dimineata si acum va scufundati capul de durere intr-o galeata cu apa rece si va tineti de burta de indigestie sau beti bicarbonat de sodiu, felicitari, you are old! Nu conteaza varsta biologica sau cum aratati, intelectual si moral aveti 55 de ani going on 80. Urmeaza ca in noul an sa aveti probleme cu genunchii, reumatismul si trebuie sa va feriti de accidente pentru ca aveti soldurile fragile. Sau puteti sa va faceti de acum card de fidelitate la fabrica locala de portelan. I`m so funneh..

2. Pentru cei care au chemat aceiasi prieteni de la punctul 1 la ei acasa, au fost imbracati in trening sau blugi, au mancat salata boeuf si s-au uitat la un harry potter marathon pe calculator, duble felicitari, sunteti mai batrani decat primii. Macar ei au avut decenta sa incerce, s-au pieptanat si s-au spalat. Lenesilor, voi nici macar atat. Pentru voi, noul an va aduce boli de piele, multe pisici. Trebuie sa aveti grija sa va verifice cineva periodic pentru a nu ajunge sa fiti mancat de propriile pisici.

3. Cei care au organizat un chef monstru intr-un oras uitat de lume fara club local la ei acasa. Dude, it`s wrong to cram 100 people into a small house! Macar aveti initiativa. Aveti si karma negativa de la toti vecinii care v-au injurat toata noaptea. Daca nu ati luat deja o boala venerica de la unul dintre participanti, poate ar trebui sa luati pastila de a doua zi preventiv, stiu ca v-ati trezit in pozitii care lasa loc la interpretare. In noul an ar trebui sa mergeti urgent la medic pentru un control de rutina axat pe bts si sarcini nedorite, la urmatoarea petrecere, alaturi de covrigei si salatini, sa aveti un platou cu prezervative si contraceptive de urgenta. Asta daca nu vreti sa fiti nasul tuturor insamantarilor petrecute in baia si sub patronajul vostru.

4. Pentru cei care au mers pe strazi la 00.00, s-au uitat la artificii si s-au sarutat, daca ati dus cu voi pahare, sampanie si eventual un cos de picnic, go home and get a life! Altfel s-ar putea sa fiti cei mai adaptati social dintre toti, noul an va fi echilibrat, frumos si e foarte posibil sa gasiti dragostea si fericirea (pentru ca sunteti oameni normali).

5. Cei care si-au petrecut noaptea dintre ani in intuneric, intr-un club obscur, dansand to some creepy music alaturi de multi straini si mai creepy, get a psych check-up, you might just be a sociopath. Daca ai mai si sarutat un tip pe care nu l-ai mai vazut pana atunci si despre a carui igiena nu stii nimic, repede repede book a doctor`s appointment, vezi punctul 3.
Daca ti-ai pierdut piese vestimentare cheie, stim cu totii care sunt alea, check yourself for bite marks si ia un taxi pana la urgenta vreunui spital.
Daca big chunks of what happened last night are in complete darkness, check yourself for needle marks and go to hospital now!
De fapt, sa n-o mai lungim, repede, la medic!
Voi, dragii mei, veti gasi un partener de nadejde, care se numeste sponsor (vezi AA 12 steps program) sau sobre partner. Va fi o relatie pentru intreaga viata care va va fi benefica pe toate planurile. Va recomandam ca , in noul an, sa evitati strainii inalti si bruneti (pentru ca sunt sanse suficient de mari sa se ocupe de trafic de carne vie), sa evitati sa luati pastile sau orice altceva de bagat in gura de la oameni pe care nu-i cunoasteti de cel putin 2 saptamani, sa va faceti testamentul, in forma autentica!

Dear, dear, incep sa devin vrajitoare amatoare, ghicitoare in sosete si conjuratoare a aburilor drogurilor recreationale, Oanele Zavoranu in cautare de indrumare spirituala sa apeleze la mine! Dau factura si bon fiscal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu