Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Despre nunti

De fapt despre nunta mea viitoare cu toate ca nu stiu daca sau cand se va intampla si nici nu am nici o victima in my sights. Dar, precum orice alta fetita, stiu cum vreau sa fie totul.

In primul rand trebuie sa fie intr-o noapte de vara. Locatia trebuie sa fie o casa uriasa si veche, interbelica si contruita din dragoste (am dezvoltat o adevarata teorie despre case). De fapt stiu una perfecta in Cluj.
Vreau multe torte si lumanari bineinteles si lumini electrice.
Vreau tot personalul sa fie negru (i`m horrible, sunt mai rea decat proprietarii de sclavi, whatever, asta vreau) cu peruci albe pudrate precum locatarii de la Versailles. Personalul va purta costume precum locatarii numitului french establishment in culori pastel si adaptate vremurilor. Barbatii vor purta pantofi cu toc, domnitele vor purta rochii dar nu chiar atat de voluminoase si nu atat de lungi. Alunite vor fi adaugate acolo unde se va considera necesar. Vorbitul cu accent francez is a must.

La portita va sta un nene imens cu lista invitatilor care va lasa sa intre doar persoanele care au binevoit a se costuma intr-un mod placut ochiului. Se accepta si rochii negre si masti negre. Nu se accepta costumas de nasa.

Cred ca s-a prins toata lumea, nunta mea incerta va fi un bal mascat.

Muzica va fi live, iubesc pianul si viorile. Va fi si o tanti inchisa la culoare si rotunda ca format care va canta vocal, o iubesc si pe Ella Fitzgerald.

Eu voi purta o rochie aurie, nu foarte stralucitoare, lunga, cu spatele gol.
Va anunt tot cu aceasta ocazie ca singurul cadou acceptabil ar fi un avion.

Va astept.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu