Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

luni, 16 ianuarie 2012

Despre cum daca esti prost si masina te loveste

Pe trecerea de pietoni.
Nu-i frumos sa vorbesc urat despre oameni simpli si totusi o fac. Sue me!
Bovina merge la real sa cumpere una-alta ca-i criza. Bovina iese de la real si nu se uita in toate partile cand trece strada asa cum ne-au invatat parintii din cele mai vechi timpuri sa facem. Bou in masina nu se uita in fata cand iese din parcare si rastoarna anterior pomenita bovina care cade in fund.
Bou cheama salvarea care anunta politia. O intreaga cireada roieste la locul faptei.
Prima bovina este evaluata medical si se constata ca nu are nimic, poate s-a lovit putin la coada. Apoi este preluata de organe si dusa la circa de politie sa dea decaratii. Declara bovina noastra de toate.
Merge la legist care ii spune ca-i sanatoasa.
O intreaba boul la cat isi evalueaza dansa suferinta provocata de caderea in fund. Bovina cujeta si scoate perla: 300 de milioane vechi, caci specia copitatelor nu a trecul la leul greu.
Boul inchide telefonul.
Bovina apeleaza la avocat.

Avocatul abia se abtine sa-i arunce un pagar de apa pe bot sa isi vina in fire. Cum sa ceri atata gramada de bani pentru ca ai cazut in fund? Nu suntem in america oameni buni, totul trebuie demonstrat. Cheltuielile bovinei, inclusiv venituri nerealizate totalizeaza suma colosala de 500 de lei. Aceasta refuza sa isi faca investigatii medicale sa constatam macar o trauma vaga prin pantece, caci, hold on to your chairs, e ocupata.
Sa va lumineze tanti, 30.000 lei a primit despagubiri un copil care a fost torturat de un nene prin turnare repetata si indelungata de apa clocotita pre dansul, comparati aceasta cu caderea in fund si imaginati-va suma proportionala suferintei, caci asta e criteriul stabilit de luminata si inalta curte de casatie si justitie pentru acordarea daunelor morale.
Amu` intreb si io, cum sa fac sa demonstrez ca tanti a dezvoltat o fobie fata de trecerile de pietoni si acum e obligata sa isi petreaca viata doar pe o parte a strazii!?

Wellcome to my life!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu