Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

luni, 23 ianuarie 2012

If I had magic



(sa profitam de youtube cat se mai poate)

Daca as avea magie, prima vraja pe care as face-o nu ar fi sa-mi materializez din nimic 100 de perechi de louboutini sau o rochie rosie valentino, nu, ar fi probabil cea mai complexa vraja atingand imposibilul.
Ar avea ca scop imblanzirea oamenilor. Nu as vrea sa-mi fiti sclavi, nici sa va modelez personalitatile, as vrea ceva mic si nesemnificativ dar, o, atat de dificil de atins. Nu vreau sa fiti optimisti, veseli sau mai inteligenti, nu vreau sa fiti mai placuti ochiului, mai aranjati sau mai spalati, vreau un singur lucru, sa intelegeti ca frustrarile se lasa acasa sau la cabinetul psihologului/psihiatrului, ca daca imi picurati venin, aveti toate sansele sa-l primiti inapoi.
Vreau o lume plina de oameni mai dulci sau macar neutri.
Da, traim niste vremuri amare, reci si umede, dar suntem toti aici, toti in acelasi purgatoriu pe pamant, de ce sa ne razbunam pe noi insine ingreunandu-ne situatia?

Intr-o noapte cu luna plina, purtand o rochie alba din voal, cu parul despletit si desculta prin iarba plina de roua voi tese o vraja suficient de puternica pentru a tine la distanta acreala din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu