Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

vineri, 3 februarie 2012

Facebook si relatiile

O scurta prezentare a starii de fapt.

Il cunosti, te inamorezi, il cuceresti, sunteti impreuna, sunteti fericiti, ajungeti la momentul la care nu pare disperat sa il adaugi ca prieten pe facebook si apoi ca beeing "the one" tot pe facebook.
Prietenele tale preocupate perpetuu de telenovele se bucura, iti transmit pupici virtuali, like-uri garla si toate cele facebook.
Vine ziua z in care va despartiti, iti frange inima, oceanul de lacrimi pe care-l plangi e in pericol de a inunda urbea etc. Dar ce faci pe facebook? Daca il dezavuezi public, toate cotofenele de mai sus isi vor indrepta mila si bunatatea catre tine, daca il lasi acolo, va trebui sa-i vezi poza aia in care e asa de pouty si, printre lacrimi si batiste de hartie, ai vrea inca sa-l saruti ceea ce starneste o noua revarsare.

Facebook functioneaza precum un registru de publicitate. Verificam lumea, aflam daca tipul ala simpatic are prietena, eventual nevasta si copii, stim daca prietena aia indepartata s-a despartit de iubit sau daca si-a gasit unul nou dar devenim noi insine tinte.

Ce am invatat eu din experienta e ca facebook e un spatiu care trebuie ocupat, sa nu ai facebook spune mai multe despre tine decat daca participi la joc. Dar exista o limita si, indiferent cat de mult va vrea urmatorul sa isi publice relatia cu mine, the time for that is over, poate sa dea anunt la mica publicitate daca-l consoleaza cu ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu