Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

luni, 6 februarie 2012

The dating world

Dupa un numar ingrijorator de ani in care am fost atat inglodata in relatii cat si predispusa la aventuri usurele si anonime, am ajuns aici. La dating. Nu cred ca limba romana are un cuvant care sa descrie atat partea optimista a activitatii cat si suflul de anxietate si zadarnicie.
E super sa iesi in oras, sa cunosti oameni noi, sa te imbraci atragator, sa stii ca strainul pe care l-ai intalnit azi te va visa la noapte. Dar nu poti sa pui pe mute vocea fostului tau prieten care iti spunea, ultima data cand l-ai auzit, ca esti obositoare, ca i-ai inselat toate asteptarile pe care tu le-ai creat in the first place, ca ceri prea mult, ca crezi ca ti se cuvine totul.
Asa ajungi sa te intrebi daca nu cumva esti o frauda ca persoana. Promiti lumea intreaga, il faci pe om sa se simta king of your castle, te oglindesti in privirea lui. Pentru ca, dupa cateva luni, sa fie convins ca i-ai luat ceva.

Asa ca, pe acest teren necunoscut pentru mine, asa cum am descris pana acum relatia perfecta, despartierea crunta, voi povesti despre the dating world, fara nume, poate doar cu porecle animale.
Don`t hate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu