Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

luni, 13 decembrie 2010

My weird karma

O, da, universul ma uraste zilele astea.

Nici macar nu voi enumera catastrofele reale care s-au abatut asupra mea zilele trecute, doar cireasa din varful profiterolului meu personal, care e ciudatii necunoscuti care ma suna doar pentru a-mi auzi vocea.

Spun ciudati pentru ca numerele de telefon difera, nu retin vocea, de fapt incerc s-o blochez, iar replicile sunt diferite, doar esenta ramane aceeasi: vocea mea e precum matasea si ei vor sa se invaluie dezbracati in ea si sa ramana acolo forever and ever.

Efectul pe care il au asupra mea e de a ma speria, de a creep me out, de a make my skin crawl. E putin freeky sa suni pe cineva necunoscut doar pentru a-i auzi vocea iar componenta gadilatoare a vanitatii a disparut long ago, acum a ramas doar componenta de self preservation. Nu zic ca sunt detinatoarea calitatilor apte de a trezi pasiuni mistuitoare in straini suficiente pentru a-i aduce la gesturi necugetate, dar cred ca e accesibil pentru toti sentimentul ca sunt destui idioti in lume si ca the crazy e raspandita si variata.

De fiecare data cand incepe chestia, ma simt atacata. Poate nu e doar unul, poate sunt cativa, poate e unul persistent si cativa a caror credinta slabeste.

Dupa toate gropile pline de apa inghetata in care m-am impiedicat zilele trecute, chestia cu nenea obsedat de vocea mea e doar adding insult to injury.

Singura chestie pozitiva care mi-a ramas din experienta e ca as putea urmari o cariera in dublare a pornurilor, se pare ca vocea mea e plenty exciting. So, if nothing else works... you`ll find me in porn.
SI e putin reasuring sa constati ca sunt altii mai deranjati decat tine in this big world.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu