Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

joi, 23 decembrie 2010

Despre sarbatori

Au gramezi de inconveniente.
1. Ma deplasez in noman`sland again si, de data asta, fara perspectiva of a hot guy, doar asa, pentru a sarbatori nasterea unuia acu` 2010 de ani. Not fun.
Si in noman`sland nu este internet.
2. Mancarea nasoala de sarbatori imi da indigestie. De capul meu fiind, as putea s-o evit, dar, a 10 oara cand insista a 10 ruda doritoare sa ma hraneasca, I might fold and eat the fuckin` ce-o fi pentru ca apoi sa blestem ziua in care s-a nascut cineva, inca nu sunt sigura cine.
3. Cadourile obligatorii din perioada asta sunt nasoale. E evident ca nimeni nu se gandeste la a face placere, doar la obligatia de a da nimicuri tuturor. Va veni ziua in care voi shove a little santa puppet pe gatul cuiva. Not this year, `cause i`m happy and cheerfull.
De ce nu realizam ca nimeni nu va fi indus in eroare de uratenia ieftina pe care i-o dam. Sentimentul transmis va fi de nepasare si putina rautate la vederea fetei schimonosite a elfului sau mosului din gips.
4.Petardele, i just hate them. Nu stiu daca sunt legale sau nu, dar, in noman`sland, se folosesc din belsug.
5.Tiganii care parca ies din barloguri in perioada asta a anului.
6.Drunk people care restul anului se obtin si arata cu degetul dar, de sfintele sarbatori, se imbata like there`s no tomorrow si cred ca e acceptabil sa-si plimbe organismele inebriate prin public, eventual si lalaind colinzi.
7.Cumparatorii de la supermarketuri, simt nevoia sa repet ca e criza si poate ar trebui sa stea toti pe acasa sau sa mearga la joburi.

So, you guessed right, I`m the lovely green grinch.
Happy soemthing and a something new year!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu