Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

marți, 27 decembrie 2011

Cronica unei despartiri 1

Am impresia ca va deveni un serial, so, grab your bears and popcorn and tune in.

Era o fata foarte indragostita, nici nu isi amintea cum ajunsese in starea asta pentru ca nu-i era caracteristic si isi propusese sa o evite. Dar l-a intalnit pe el, printul ei calare nu pe un cal, ci un veritabil strunitor de dragoni zburatori, sa-i spunem V.
Idila lor era purtata pe aripi de zane si universul presara petale de trandafir in calea dragostei lor. Planuuisera impreuna ca fata sa renunte la tot pentru a-l urma in lume in locuri cu dragoni mai mari si interesanti.
Dar distanta dintre ei si-a cerut zeciuiala. Cand nu poti sa-l atingi si sa il saruti poate foarte usor sa uite ca il iubesti.
Asa, frumosul V. a sunat-o pe fata intr-o seara cu fulgi de zapada si colinzi sa-i spuna ca totul s-a terminat si ca dragostea ei il raneste.

De atunci, plang si ma frang in fiecare moment. Ma intreb cand se va termina si cat poate cineva sa supravietuiasca fara somn si fara inima.

Deci, dragii mei, prima faza a unei despartiri e un ocean de durere fierbinte, o gaura zdrelita si sangeranda unde aveai inima. Si cu toate astea il iubesc si pot doar sa ii doresc fericire. Nici macar nu mai pot sa trec peste locul gol unde era orgoliul meu pentru a-l implora sa fim din nou impreuna, pentru ca asta il raneste.
Inteleg doliul, pentru prima data iin viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu