Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

luni, 8 august 2011

De pe la tribunal sau cu si despre cozi

Toata lumea care a avut contacte cu universul juridic, nu editura ci tribunalul, stie ca a intrat in vigoare programul de vara la arhive si registraturi. Odata cu numitul program, s-a impamantenit o coada lunga si serpuitoare in zilele in care mirificele institutii functioneaza.

Si stim cu totii ca, in final, coada e cea care arata caracterul omului :P. Ptui! pe cel care a inlaturat acest bun obicei al popoarelor.
La coada se leaga prietenii bizare, de exemplu eu cu doamna micuta si putin dezechilibata emotional. La coada iese la suprafata marlania celor care, mai grabiti decat noi restul, incearca sa intre in fata sau mototolimea celor care ii lasa.
Si tot la coada iese la iveala lipsa de civilizatie si gandire in perspectiva a unora. Cum sa te legi tu matahala de barbat mirosind discret a taria consumata de dimineata dee gagica de 50 de kile care lucreaza cat poate ea de repede si care evident nu are competenta de a modifica regulile/programul/legislatia tarii pentru a iti indeplini tie cerintele acum si aici!!!

Traim intr-o tara unde oile oarbe, abtiguite si agresive cu cei mai mici/slabuti au dreptul de a se ascunde printre noi si de a functiona precum membri intregi ai societatii.

BTW, actele si actiunile pot fi transmise prin posta avand aceleasi efecte/valoare juridica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu