Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

miercuri, 10 august 2011

Cujetari while on the flu

Pentru ca, yet again, sunt racita bocna vara. Asa ca sed acasa, in varful patului, cu laptopul in my lap si meditez asupra tainelor vietii si ale relatiilor.
Si, pentru ca tot a venit vorba despre relatii, in spiritul discretiei mele binecunoscute cand vine vorba de rufe murdare si public, imi voi expune aici, pe larg noua problema sentimentala for the interne to judge.
Comunic, nu? Chiar daca nu cu persoana direct interesata de situatie, dar scrisul e o forma de comunicare after all.

Problema spinoasa de azi e cand si ce justifica putina neglijare a persoanei "iubite"? Toti avem joburi solicitante, avem facturi de platit si diverse probleme cu familia in fiecare zi, deci astea nu prea justifica ignorarea binevoitoare a iubitului.

Sa ne intelegem, i`m supportive, in limite acceptabile. Il incurajez sa se dezvolte profesional, ascult cu rabdare de inger probleme, pentru ca ma preocupa sincer. Dar nu am aptitudini de martir, nu imi doresc sa ma sacrific pentru el, nu ap personalitatea potrivita pentru a ramane serile acasa sa-l astept sau sa-i pregatesc cina in timp ce el zburda pe campii. Poate sunt prea batrana si independenta pentru a reusi sa pastrez o relatie, poate batranetea si independenta m-au facut rigida, inapta de a ma adapta conditiilor, personalitatilor noi, dar asta e realitatea.
O, da, si cer ca, pentru barbatul pe care-l ridic pe piedestal, sa fiu prima prioritate, poate la egalitate cu el insusi, dar niciodata mai putin.
In situatia in care simt ca se perpetueaza o realitate alternativa in care i`m taken for granted si sunt privita precum o cratita sau o mobila de bucatarie care nu va parasi incinta by it`s own free will, incep sa ma manance talpile. Accept, cum ziceam, ca in situatiile de exceptie, pentru o perioada scurta, sa fiu depasita ca importanta de o catastrofa, but no more.

Si ce facem cand situatia se prelungeste de la 2 zile la o saptamana? Deja devine borderline inacceptabil. Oricat de mare este dragostea, i love myself more.
Poate ar trebui sa-si aminteasca once in a while.

Si, for all the girlz out there, nimeni nu te va pretui mai mult decat o faci tu, poate va declara contrariul, dar realitatea e asta. Daca tu nu iti fixezi un pret, metaforic vorbind, ridicat, nimeni nu iti va face acest favor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu