Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

miercuri, 10 august 2011

Cum sa faci o femeie sa te iubeasca

Sau incercari oneste si lipsite de succes ale unor barbati misguided.

1. Catelul cuminte, sau ideea care vine cel mai usor. Catelul cuminte va insoti credincios obiectul pasiunii sale, ii va face mici surprize, ii va aduce flori, ii va asculta problemele si o va insoti in oras la cumparaturi, la opera si in alte asemenea expeditii. Catelul cuminte nu va incerca sa faca nici un pas in directia fanteziilor sale, asteptand ca domnita sa realizeze ce comoara are la brat si sa ii declare ca il iubeste mai mult decat pe un prieten.
Greseala e ca demoizella recunoaste de la inceput intentiile romantice ale cavalerului ei, decide daca acesta are o vaga sansa la atentiile sale, de obicei raspunsul e negativ si apoi profita fara jena sau mustrari de constiinta de ce i se ofera: un mic sclav dispus sa accepte orice, a court jester gratuit.
Nu cred ca aceasta metoda a avut vreodata succes.

2. Artistul neinteles mimeaza inteligenta si vasta cultura pentru a-ti atrage iubirea. Cel mai probabil, cultura afisata e doar o pojghita subtire, dobandita din privirea intensa a discovery channel sau national geographic, nerezistand la o inspectie mai atenta. Imediat ce ii supui atentiei o idee deosebita pseudo-intelectualului, acesta devine agresiv, lipsindu-i argumentele pro sau contra si neintelegand ce se intampla.
Agresivitatea e raspunsul si daca reactia printesei nu e o admiratie totala.
Cateodata artistul are succes, pe termen scurt cel putin si daca victima e virgina si la primul prieten.
Cu greu reuseste sa chiar aiba succes.

3. Cititorul de cosmopolitan se informeaza asupra problemelor (pe care ar trebui sa le aiba) femeilor si actioneaza in consecinta pentru a atinge un scop. Stim cu totii care e scopul, birds & bees etc.
Acesta este la curent cu probleme femeiesti precum pms-ul, momentele in care ne dor sanii si metodele de depilare inghinala. Mimeaza interesul si disponibilitatea emotionala, ii face placere aparent sa discute starea relatiei si viitorul comun. Apreciaza conversatiile personale purtate cu mama domnisoarei.
Rata de succes e mare, fiind un fapt binecunoscut ca femeile cred inca in mos craciun si alte povesti pentru copii. Dar cand printul charming se transforma intr-un broscoi bautor de bere si privitor la fotbal sau se plictiseste si devine porcul that nature and god intended him  to be, totul se spulbera.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu