Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

sâmbătă, 12 iunie 2010

the idiocy of modern society


Citesc niste articole pe jezebel.com, primul este despre evoluţia formei sânilor (un studiu realizat de playboy) şi al doilea este despre cum o americancă obeză a fost hâşâită de la sală era prea grasă pentru folosirea aparatelor. Prima reacţie e dispreţul total pentru americani (sentimentul meu predominant faţă de ei) că, deşi au probleme mai mari (vezi the oil spill) îi preocupă evoluţia formei sânilor (wtf forma sânilor evoluează?!). Adică de unde atâta superficialitate în societatea lor?

Daar, pe de altă parte, mirata de mine se uita neîncrezătoare la un alt articol despre tantiile din romania care-şi măresc/remodelează sânii, poate asta e, poate ele sunt în ton cu evoluţia, cu teoria şui darwin, poate eu sunt outdated, că şi concluzia articolului despre sâni era că acum sunt la modă cei din silicon (wtf?! încă sunt mirată). Chiar nu pricep, oare ar trebui să facem toate cozi la cabinete de chirurgi pentru a ne alinia trendului mondial? Is this what we've become? Şi ce e trist e că vor fi nişte demoizelle fragile şi impresionabile care-şi vor lega fericirea de deţinerea formei perfecte a sânilor aşa cum a decis comitetul de creeps de la playboy.

Cât despre obezi, am auzit sau am citit, oricum în mintea mea s-a format convingerea puternică despre procentul de obezi din sua care e de 50% dintre adulţi şi 25% dintre copii. Deci enorm şi generaţia viitoare va fi şi mai obeză. Din partea sălilor de fitness, după ce li se face atâta publicitate şi pr gratuit e pură inconştienţă să nu fie dotate cu echipament adaptat noii realităţi de la ei. După ce obezilor ăstora li se spune zilnic că ar trebui să slăbească e o cruzime să nu poată merge la sală.

Deci, societatea noastră e plagued de superficialitate cronică! I can't help but wonder dacă în vremurile bune când eram maimuţe sau ouă de găină aveam aceleaşi preocupări gen evoluţia formei oului sexy, faptul că găina vecină e supraponderală sau discriminarea găinilor cu gâtul chel...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu