Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

vineri, 25 iunie 2010

Amintiri din epoca mea personala de aur


Adica de cand aveam 13 ani, nu stiam tare multe, eram slaba cat un bat, mancam toate procariile care si-au facut efectul cu intarziere si citeam revista popcorn. Impreuna cu o prietena, probabil cea mai buna prietena a epocii, puneam banii jumi-juma si cumparam revista amintita, era prea scumpa pentru fiecare dintre noi. Apoi mergeam la ea, ca locuia la casa, shedeam sub un pom landmark al cartierului si citeam/dezbateam/comentam.
Intotdeauna faceam quiz-ul poppsichology al revistei.
La un numar am nimerit un quiz despre viata sexuala. Needles to say ca nici una dintre noi nu avea asa ceva, nu stiam nimika nimikutza despre ea, nici macar nu cred ca reusisem performanta de a sta treze noaptea pentru a prinde vre-un porno. Ea vazuse o pagina rupta dintr-o revista sexy, atat.
No, si caprele de noi incercand sa parem sofisticate si stiutoare, trecem la completarea respectivului test. Toate bune si frumoase pana am ajuns la intrebarea despre orgasm. Habar nu aveam ce-i aia... tot chicotind ne-au auzit vecinii, barfe au circulat, mamele ne-au certat fara a se apropia prea mult de subiectul spinos si noi ne uitam ca vitzeii la poarta noua habar neavand ce am facut rau.

Acum, dupa 10 ani si o galaxie de orgasme ... pot doar sa rad de situatie, de veselia zapacita pe care pluteam si sa ma intreb unde o fi cristina pe care nu am mai vazut-o din perioada aia. Casa e tot acolo, pomul e taiat, buruienile au fost disciplinate si masa de lemn veche nu mai e. Good days.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu