Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

vineri, 30 iulie 2010

I belive in magic


Mai ales când văd unele transformări dubioase şi fără motiv aparent.
Unele sunt caraghioase, altele înspăimântătoare.
Cea de care mi-e frica întradevăr e cloşca. Toţi(oamenii relevanţi) au luat cunoştinţă de animalul pănos numit găină. Face ouă, are pene, cloncăne şi e inofensivă, cu excepţia perechii masculine numite cocoş care poate suferi de tulburări compornamentale.
Daaaar, uneori, privind anumite găini, se întâmplă ceva. Pare aleatoriu, poate e, nu pare natural, de aia zic ca sigur e magie. Găina noastră prietenoasă se transformă într-un monstru cu folowerşi(pui) care clonţăne. Nu mi-e frică de multe lucruri, dar mă feresc de cloşte ca cel ce nu trebuie numit de tămâie. Nu neapărat de răul fizic pe care mi l-ar putea produce, ci de idee. Poate e contagios, poate, după ce mă muşcă, mă voi transforma din omul zen care sunt în un om furios. Poate vor declanşa o epidemie şi ne vom transforma toţi în zombis furioşi şi clonţănitori. Îşi schimbă şi cloncănitul...
Transformarea caraghioasă e a preotului local. Când e în civil e un om ok, cu care se poate povesti. Imediat ce îmbracă haina bisericească se transformă în creatura spirituală care este. Îl asemuiesc cu o curcă. Curcanii sunt beligeranţi şi puţin periculoşi, dar curcile... sunt mari, împopoţonate, scandalagioaice, plângăcioase şi inofensive. Aşa e şi popa nostru. Şi ăsta are folowerşi toate babele din cartier care s-au constituit într-un soi de consiliu bisericos care oferă consultanţă gratuită nepricepuţilor în cele sfinte, aşa ca mine.

Yeeees, am ajuns pe la biserică în calitate de însoţitor. Părţile bune au fost vremea frumoasă, aerul curat de dimineaţă şi partea cântată, nenea cântător are voce.
Îs curioasă în căte feluri se poate cânta eeeeemiiiin¤?

Cam în categoriile astea putem încadra omul normal care se transformă în şef, poliţist, medic, contabil şi cine ştie ce altceva, poate cruciat pentru dreptate şi adevăr.
Sfat: mai vedeţi şi ridicolul situaţiei!!!

¤nu scriu formulele, sunt superstiţioasă, wtf?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu