Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

vineri, 23 iulie 2010

Despre cum si cand ar trebui sa sune un tip


Precizare anterioară: sunt într-o relaţie, deci nu mă mai lovesc de probleme de astea, e vorba despre cineva apropiat.
No, deci fata noastră, prietenă a mea, merge liniştită prin oraş. Un tip acceptabil o combină să şadă la un suc şi să-i dea numărul ei de telefon. Întâmplarea e rară, nu pentru că prietena mea nu ar fi decorativă, sau dorită, ci pentru că le taie macaroana doritorilor repejor şi, de obicei, protagoniştii masculini ai scenelor de agaţament spontan nu sunt dezirabili ei înşişi. Dar, de această dată, cum ziceam, planetele se aliniaseră şi tipul era acceptabil atât fizic cât şi intelectual, cel puţin la prima vedere.
Concluzia a fost acordarea numărului de telefon.
Şi de aici începe discuţia pe care o propun. Cât timp este acceptabil să treacă până o suni pe posesoarea numărului.
Dorinţa de a o suna există, probată prin efortul depus pentru a obţine valoarea. Spun că numărul de telefon a devenit ceva valoros şi quasi-secret pentru că am avut experienţe personale şi neplăcute legate de stalkeri telefonistici pe care le-am împărtăşit with my girlz aşa că nici prin cap nu ne mai trece să facem publică această informaţie.
Dacă m-aş afla în locul gentlemanului aş suna în următoarele 7 zile pentru că altfel ai toate şansele de a fi uitat. E neplăcut pentru amândoi să te sune un Ghiţă care e convins că te cunoaşte şi să-ţi explice şi să-ţi explice...
Apoi, în cazul în care cavalerul nu sună după 3 zile (perioada considerată acceptabilă pe plan internaţional, în care nu pari nici disperat, nici nedoritor) ca fată îţi pui întrebări dificile, poate nu crede că eşti suficient de frumoasă, poate conversaţia ta plictiseşte, poate ai cazut pradă unui colecţionar de numere de telefon creep şi îţi îngroşi obrazul în consecinţă nu mai accepţi avansurile populaţiei masculine.
Ce mai, o adevărată tragedie grecească.
Asta doar ca animalu' să te sune inocent(idiot) la o lună de la incident şi să rămână mirat când îi spui că ai alte planuri care nu îl includ şi pe el. Asta a păţit my girl.
Şi a fost graţioasă, nu l-a repezit, i-a dat ocazia să explice cine e, să îşi expună motivele tardivităţii, pentru ca apoi, în lipsa acestora, să îi taie macaroana delicat.

Remember men of the world, suntem nişte flori delicate şi inaccesibile, dacă primiţi un număr de telefon, folosiţi-l grabnic pentru că porţile raiului se închid în 7 zile.
;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu