Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Paranoia going rampant

Da, cred ca toti avem cativa cunoscuti care imagineaza comploturi complicate tesute de quasi-necunoscuti impotriva lor. Stau singurei in intuneric si isi imagineaza ca vanzatoarea de la abc-ul din colt crede despre ei ca sunt saraci si se intemeiaza pe faptul ca au platit fix sau ca nu au cumparat stella ci doar ursus sau ca nu fumeaza kent nanotek ci monte carlo albastru.
Sunt convinsi ca vecinul de la doi crede despre ei ca sunt saraci pentru ca nu si-au schimbat masina si conduc in continuare opelul cumparat acu 5 ani si inca nu au duster precum toti oamenii gospodari de pe scara.
Traiesc cu teama ca un coleg ii crede neprofesionisti pentru ca a trebuit sa verifice in manual specificatiile tehnice exacte ale unui echipament.
Ii bantuie noaptea gandul ca soacra ii crede lipsiti de caracter pentru ca, desi initial au refuzat a doua portie de sarmale de sfanta-marie, s-au razgandit si a trebuit sa ceara supliment.
Se framanta pe buda daca nu cumva fratele vecinului care a participat la jocul de fotbal de acu o luna ii crede gay pentru ca au alunecat si l-au atins accidental pe fund.

Si tot asa. Omul nostru se frange in 1000 de bucati de fiecare data cand interactioneaza cu alti reprezentanti ai speciei. Oare ce cred acestia despre el?! Dar, surpriza, nimeni nu crede nimic!
Get with the program people, nimeni nu are vreme de voi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu