Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

vineri, 2 septembrie 2011

Pareri fara legatura

1. ce faci cand "alesii" decid sa deschida cantina sub apartamentul tau pentru care ai platit o suma fabuloasa in centrul urbii? speri ca nu vor si gati acolo pentru ca ceapa calita si varza acra pentru 500 de portii de mancare suunt de natuura a injumatati valoarea celui mai important bun al tau pentru care vei plati rate toata viata.
Si, bineinteles, e extrem de dificil sa explici situatia unor oameni care nu locuiesc 24/7 in aceste minunate conditii.

2.cand aud ca o duduie nu ar face ceva indiferent de consecinte ma ia cu ameteli. dar, pana la urma, ce e mai grav, sa faci o chestie contrara principiilor pentru a salva oe cineva drag, sau sa nu o faci? ce e mai important, un principiu abstract sau viata cuiva? recunosc ca as fura, m-as vinde si chiar as ucide daca de asta ar depinde viata stie el cui.

3. hai sa facem un pact colectiv, sa ne refuzam reciproc explicit. nu vrei sa iesim in oras, ok, dar fa bine si exprima. nu doresti sa vobim, ok, dar nu ma lasa sa te astept. nu doresti compania mea, iar ok, dar nu face pe plictisita. etc, samd. nu ne place sa asteptam sau sa ni se dea sperante in van, hai sa return the favor.

No, si acum ma duc la coafor si la targul vintage din piata muzeului din cluj, unde sper sa o gasesc pe tipa cu inelele si cerceii care-mi plac.

puuup

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu