Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

luni, 2 noiembrie 2015

Ultimul sa stinga lumina

Cateodata ma intreb, despre papusarii din umbra care ne conduc pentru ca nu pot sa imi imaginez ca papusile de paie care apar pe la tv si poarta titluri pompoase sunt chiar ei creierele operatiunii, daca nu realizeaza ca noi, astia multii si fara nume, suntem cea mai valoroasa materie prima pe care o au.

Cum reusim sa supravietuim in mediul ostil care ne e pus la dispozitie, imi depaseste puterea de imaginare. Sau poate ca e ca in the matrix, daca viata ne-ar fi prea usoara, am avea timp si energie sa ne intrebam ce e dupa toata panza asta pictata care ni se spune ca e realitatea si daca nu cumva controlul si democratia sunt ce era religia in timpurile uitate, niste unelte de manipulat masele.

Cu alte cuvinte, domnilor, de la cine veti recupera investitia dupa ce vom fi ars, murit inghetati pe lacuri in timp ce echipele de salvare ne privesc neputincioase din lipsa dotarilor, murit in spitale din lipsa medicamentelor, murit pe drumurile tarii din lipsa conceptului de calitate, murit pur si simplu pentru ca salvarea vine peste o ora in mijlocul oraselor, murit pentru ca masina pompierilor nu poate sa ajunga la noi din cauza masinilor parcate aiurea, murit pur si simplu pentru ca cei pe care ii platim isi fac treaba doar pe hartie? Cine va va mai vota atunci? Cine va va mai plati impozite si taxe?

Va scuip pe toti, oameni de paie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu