Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

luni, 16 noiembrie 2015

despre cum viata e facuta pentru a fi traita

cateodata uitam. cateodata uitam ca suntem temporari si ne lasam prinsi in rahaturi insignifiante. bineinteles ca plata facturilor e oarecum importanta, ca ce crede seful e vag semnificativ, ca poate am facut o greseala pe moment dar oare va conta la fel de mult peste 30 de zile? poate ca peste o saptamana greseala respectiva va avea consecinte favorabile sau poate ca nu va mai conta deloc. atunci de ce ne lasam prinsi intr-o capcana? de ce ne lasam antrenati intr-o lupta al carei rezultat nu va fi echivalentul timpului si resurselor alocate?

bineinteles ca toate chestiile marunte zilnice au importanta lor, ca un interviu pentru un job conteaza, ca un proces pierdut are urmari neplacute dar nu merita sa ajungem acasa intr-o stare maniacala, cu parul maciuca si tremurand din toate incheieturile. poate ca am imbatranit sau m-am maturizat dar nu cred ca nervii mei sunt un pret corect pentru toate chichitele pe care societatea m-a conditionat ca sunt importante.

fuck everything. cat timp traiesc totul se poate rezolva. timpul e cel mai important. poate ca maine un nene nervos si animat de chestii pe care nu le inteleg va decide ca tribunalul e ceva rau si ca avocatii merita sa moara. poate ca astazi e unicul timp pe care il mai am la dispozitie. poate ca cele 30 de minute pana la birou vor fi ultimele mele minute. de ce le-as petrece infuriata? de ce mi-as irosi ultimele minute fara sa ma bucur ca ascult muzica, de aer, de cer, de faptul ca exist?

fuck this shit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu