Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

duminică, 4 octombrie 2015

despre aprobarea benevolenta a societatii

trebuie sa fii masochist pentru a o cauta sau sfant. pentru ca societatea sfinteste postum masochistii.
trebuie sa nu ai idei. daca esti pus in situatia abjecta de a lua parti, trebuie sa pari suferind de multiple personality disorder, sa fii de acord cu unii in timp ce nu ii condamni nici pe ceilalti pentru ca de fapt consensul e dumnezeiesc.
trebuie sa nu fii mai bun decat reprezentantii societatii. societatea nu priveste bine succesul. daca ai un job stabil, trebuie sa fie prost platit. daca e bine platit, trebuie sa ai un sef bestie cu 9 capete si sa muncesti pana noaptea tarziu, sa ai cearcane si sa pari demn de mila. societatea adora sa-i fie mila.
trebuie sa fii casatorit/a dupa 25 de ani. daca nu, societatea e convinsa ca-i vanezi barbatul.
dar nu trebuie sa fii prea fericita. o lacrima, o vanataie, un verificat de telefoane e imperios necesar.
trebuie sa ai copii. eventual cu probleme de concentrare si sa nu indraznesti sa-i duci la doctor pentru asta. cu vaccinurile, ca sa nu-ti ridici in cap nici una dintre parti, unele le faci, altele nu. aleatoriu. ca nu asta e important.
trebuie sa te tunzi. vezi partea cu furatul barbatului. societatea nu vede bine produsele de ingrijire a parului.
trebuie sa ai cel putin un credit in curs de plata. altfel nu esti om serios.
trebuie sa ai apartament in bloc nou, mobila lucioasa, o plazma, o vitrina cu rahaturi in ea.
trebuie sa iti faci singur/a curat. se stie ca menajerele vor sa iti fure barbatul si societatea nu intelege de ce ai vrea sa dormi dupa ce ajungi noaptea acasa.
trebuie sa ai timp de vorbit la infinit la telefon. altfel esti sociopatica si societatea nu intelege oricum ce ai vrea sa faci restul timpului.

iar, in final, sa nu uit, daca ai macar o urma de personalitate, esti pierdut. societatea te va respinge pentru ca simte ca esti diferit. bucura-te ca am depasit timpurile rugurilor et. co..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu