Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

luni, 5 octombrie 2015

cum functioneaza scandalurile pe facebook

1. un anonim posteaza ceva la fel de anonim, sa zicem despre starea vremii.

2. masculul alfa si neinteles al internetului, paznicul de serviciu al intelepciunii stramosesti a dacilor si aparatorii credintei preasfinte ortodoxe, trecand cu vitejie peste faptul ca abia stie sa scrie romaneste, tranteste o replica rascalitoare. postarea ta complet necontencioasa devine cea mai mare jignire pe care ai putea sa i-o aduci. tu stai uimit si te intrebi cum si de ce ai ajuns in postura asta.

3. masculii beta ies din tufe, au prins curaj cand i-a stropit masculul alfa cu saliva in timp ce-ti raspundea la postare, si acum sub privirile lui blande, parintesti, latra ceva suficient de vag incat sa nu te supere prea tare, ca poate ii cunosti.

4. dupa ce se aduna suficiente comentarii de la domni pe care ii cheama bolovan alexandrin, de exemplu, se trezeste si o demoizella finuta sa isi dea cu presupusul, in special despre felul in care arati in poza de profil.

in tot timpul asta, tu ti-ai dezactivat notificarile, te intrebi de sub ce piatra au iesit toti ciudateii astia cu greseli de scriere in numele de profil, mai blochezi cate unul dar au mentalitatea de furnici muncitoare, mor din ei pe drum, dar vin altii noi si pana la urma uiti incidentul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu