Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

vineri, 16 noiembrie 2012

Reguli de politete la o despartire

Nu ma despart de nimeni, am avut doar niste conversatii ciudate si nefericite cu un fost.

In primul rand, atat pentru tine cat si pentru ca e politicos, sterge toate mesajele, mailurile si pozele din categoria sexting. Daca exista filme, destroy them. Indiferent daca esti tipa sau tipul, sau orice alta forma de participare intr-o relatie. Sa recitesti over & over conversatii sexy din perioada in care va iubeati, sa vezi poze sau filme e masochist si iti incetineste revenirea. Iar, daca nu suferi, in mod cert va veni vremea cand partenerul pe care il iubesti va descoperi vestigiile sexy ale relatiei tale pierdute. Oricat ai incerca sa-i explici, ceva se va fi stricat iremediabil.
In plus, dupa ce dragostea s-a terminat, mesajele alea suna ca un scenariu prost pentru un porn ieftin sau versuri de manele. 
Oricum, exista un loc special in iad pentru cei care isi santajaza fostii cu mesaje, poze sau video and i`m shure it`s hot and nasty.

Apoi, nu te grabi sa aduni toate cadourile celuilalt intr-o cutie de televizor (litterbox :)) ) si sa i le lasi la usa. Au fost cadouri, voia sa le ai, stop beeing dramatic. Daca iti e prea greu sa le vezi zilnic, du-le in beci, hide them. Candva te vei gandi la ticalosul de azi cu afectiune si, poate vei folosi lenjeria aia scumpa si super in procesul de seductie al altui ticalos. Poate sunt eu prea orgolioasa, dar, aleg sa nu-i arat cat de mult m-a ranit cu exceptia situatiei in care asta l-ar rani pe el mai mult. 

Mai sunt si bunurile comune, daca ati locuit impreuna. Doare si nu te poti gandi la chestii practice, vrei sa il vezi plecat. Dar, peste cateva zile te va enerva foarte tare ca a luat blenderul pe care il foloseai tu sau ca te-a lasat fara juice maker sau cine stie ce alt robot de bucatarie ciudat. Pentru a nu adauga insult to injury, cheama o prietena buna si las-o pe ea sa se ocupe de partaj, ea stie ce iti doresti si va lupta pentru tine like a lioness. Iar, dupa ce iti revii din starea vegetativa, macar nu te vei simti victimizata din nou.

Chestiile lui pe care ti le-a dat imprumut sau cu titlu incert trebuie sa le returnezi. Nu poti pastra vinilurile mele originale pe care ti le-am imprumutat!!! (shoutout catre cineva anume) It`s like theft. Nu conteaza cine s-a despartit de cine sau faptul ca el inca pastreaza pantofii tai preferati. Trebuie sa va intalniti si sa faceti schimb de ostateci. 

Don`t talk smack about him to his friends, people who know him, moove it along and all shall pass.

So, people i`m not seeing, writing, whatevering anymore, do delete those things i`ve written and move on.

Am scris din punctul de vedere al celui suferind pentru ca atunci cand ies dintr-o relatie, ma simt atat de vinovata incat las totul victimei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu