Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

vineri, 17 iulie 2015

Vaci sfinte din #cluj - partea a 2-a

Urmatoarea categorie de dobitoc care populeaza urbea clujului si se plimba netulburata e formata din muncitorii din constructii care sapa gropi si dinamiteaza drumuri. Dupa cum se prezinta situatia, cred ca beneficiaza de suport aerian, altfel ar fi cu totul dificil sa creeze atata distrugere.
Dar asta e latura lor creatoare, utila societatii asa cum e utila o injectie cu penicilina sau citostatice care face mai mult rau dar pacientul cu un picior in groapa spera ca va avea si efecte pozitive.

Ce au adus in plus orasului aceste lighioane mugitoare e marca lor specifica de complimente adresate sexului frumos care incearca nevinovat sa navigheze prin distrugerea generalizata. De la "domnisoara, ce tate faine ai" pana la "ce te-as fute" toata gama de aprecieri se poate auzi grohait din transeele pe care acesti razboinici ai asfaltului le-au sapat in lupta cu inamicul suprem - civilizatia.

Bineinteles ca municipalitatea, in cautarea hinduismului ascuns in inima ardealului, nu corecteaza comportamentele deviante ale mugitoarelor angajate, sarcina care ne revine noua - cetatenilor, pana la urma.

Recomand folosirea metodelor de dresaj a cainilor/pisicilor. La aparitia comportamentului nedorit aka scarbos se aplica o pedeapsa nonviolenta gen stropit cu apa dar adaptata animalului pe care dorim sa il dresam. Apa, in conditiile de canicula pe care le traim poate fi interpretata ca o rasplata de aceste creiere simple, deci putem folosi ceva lipicios, caldut, dulceag, dezgustator - un cola lasat la soare scuturat bine si lasat sa explodeze apoteotic in fata necivilizatiei. Pelicula de chimicale maronii, calde si lipicioase va interactiona cu praful si caldura din mediul exterior creand o crusta neplacuta pe care individul nostru va fi obligat sa o spele la un moment dat - deci dublu beneficiu.

Daca actionam impreuna, putem ajuta aceasta specie care traieste prin moloz si gropi sa evolueze, asa cum pisicile s-au adaptat vietii in compania oamenilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu