Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

joi, 16 iulie 2015

In cluj, bovinele se plimba libere si iau decizii pentru toata lumea

Se stie ca_clujul e fruntea. Timisoara can suck it iar bucurestiul e o galeata, it is known. Dar in ultima vreme, fruntea asta e plina de bube si cred ca incet, incet ne convertim la hinduism, sau asta e planul secret al "creierelor" (balegilor) care ne conduc.

Astazi m-am lovit de dejectiile unor astfel de vaci sfinte care se plimba linistite prin oras si mi-am pierdut 2 ore inglodata in prostia lor.

Prima vaca sfanta si cea mai importanta e persoana invaluita in mister precum o balega in muste care coordoneaza operatiunea ampla a lucrarilor la strazile urbei. Nimeni nu zice sa nu se lucreze, toti suntem de acord ca e nevoie. Dar aceasta bovina protejata de forta divina (aka statutul de functionar public), a considerat ca cea mai buna solutie e sa lucreze la toate strazile dintr-un cartier de-o data. Adica sa nu iti dea nici o solutie de ocolire a balegii pe care a trantit-o in mijlocul drumului chiar si acolo unde ar exista asemenea solutii.

Anul trecut stateam in baciu cate o ora la coada cand aveam proasta inspiratie sa vreau sa ies/intru in oras pe acolo.Acum, te bate dumnezeul bovinelor cand te taie capul sa ai o problema in manastur. Toate variantele de comunicare ale acestui cartier de 100.000 de oameni cu restul lumii sunt gropi impanate cu muncitori sau cu utilaje. O ora dureaza sa strabati un kilometru din arterele acestui mirific cartier la amiaza! Nici macar nu vreau sa imi imaginez ce e dimineata sau la 5.

As fi zis ca e o coincidenta daca acu 2 saptamani aceeasi situatie nu se intampla in alta zona a orasului pe care nu mai stiam cum sa o ocolesc dar singurele solutii viabile erau fie pe dedesupt, fie pe deasupra. Ce-i drept, era mai eficient sa fi sapat un tunel decat sa astepti in trafic printre masini parcate aiurea si politisti care se scarpinau in capete catre vacile sfinte care blocau intersectiile.

A doua vaca sfanta pe ziua de azi e duduia care nu-i capabila sa citeasca semnele de circulatie dar, cu toate astea conduce plina de avant o skoda fabia argintie. Nu as fi zis nimic daca, dupa ce am claxonat-o un pic de atentionare, nu scotea si un deget pe geam sa arate ea ca totusi intelege un limbaj de comunicare mai rudimentar, ce-i drept.


Sa fie clar ca nu am de gand sa tolerez aceste bovine care inteleg sa se balege peste tot si ca de acum trec pe dieta cu hamburger de vita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu