Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

miercuri, 30 septembrie 2015

chestii

- cand iphone-ul ma enerveaza dar si traseaza linia incapatanarii. cand incepi sa te lupti in fixism cu un obiect  neanimat, e momentul sa iti revizuiesti atitudinea. iphone-ul e mai mult un instrument pentru self awareness in cazul meu decat pentru telefonie.

- cand iti vine sa te autopleznesti pentru decizii vechi de cativa ani si realizezi ca poate ca terapia a avut efect si te ierti, oricum nu poti sa te dai la schimb pentru una mai rationala.

- cand vrei sa fii corupta cu bomboane bucuria dar nu mai are cine sa o faca pentru ca nu mai e nimeni acolo.

- cand realizezi ca nu poti sa candidezi oricum la ceva functie publica pentru ca exista o patura sociala care te uraste activ.

- cand tot ce vrei e sa bei o ciocolata calda si sa te uiti la reality tv prost dar televizorul iti e stricat for some reason de ceva timp si vrei sa fii surprinsa macar in chestii cretine.

- cand ti se strica boxa laptopului (moment de reculegere) si iti dai seama ca lumea avea dreptate cand iti zicea sa nu iti iei laptopul asta dar tu te-ai incapatanat (nu aveai inca sfantul iphone) pentru ca e argintiu si subtire precum obrazul tau.

- cand ai vrea nexusul nou, sa te simti inteleasa macar de un obiect neinsufletit, dar nu vrei sa renunti la nici unul dintre telefoanele actuale, nu vrei un nou telefon si nici macar nu e roz auriu palid. il vrei dar in aceeasi masura nu il vrei si esti un zbucium continuu.

e greu sa fii eu in seara asta, noroc ca trece si poate ca maine ma trezesc altcineva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu