Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

luni, 27 septembrie 2010

Craii moderni


Din frageda pruncie, noua, fetelor, ni se inoculeaza fantezia cu fat frumos si ileana cosinzeana. Noi suntem printese, neajutorate, frumoase, proaspete ca niste flori si equally sensibile, iar our beaus ar trebui sa fie niste cavaleri pe cai albi care sa ne salveze de neplacerile cotidiene care, in aceasta fantezie, sunt balauri cu sapte capete sau zmei into s&m.

Asa ajungem sa ne dorim ca fiecare barbat pe care il intalnim sa fie aureolat de glorie, sa fie larger then life, sa fie propriul nostru cavaler descins din tablouri si calit in focul bataliilor.
Toata fantezia asta e bolnava si ne duce doar spre dezamagiri, asta nu ar fi nimic, majoritatea dintre noi o consitentizeaza si restul si-ar crea-o singure daca nu le-ar fi transmisa genetic. Problema e calitatea slaba a crailor moderni.

Am renuntat de mult sa caut the perfect male specimen, poate din cauza ca nu ma pot hotara care ar trebui sa-i fie calitatile, poate din cauza ca nu sunt disperata sa-l gasesc si, daca l-as gasi, ce as face cu el? Soo many questions...

Dar, on a daily basis, ma intalnesc cu domni de varii varste care isi doresc cu disperare sa para dashing si fermecatori, sa-mi atraga atentia mie si restului populatiei feminine, sa fie admirati pentru calitatile masculine.
Dezamagirea e crunta, mediocritatea ar fi acceptabila daca nu ar insista sa se expuna, chiar sub-mediocritatea ar fi tolerabila, dar insistenta de a-ti etala golul sufletesc si lipsa oricarei calitati redeeming e chinuitoare pentru interlocutor.
Iar cand o fata iti spune nu, contrar legendei populare, chiar inseamna nu iar a insista, te face sa pari putin creepy.
Nu stiu despre altele, dar pe mine si pe prietenele mele nu ne poti cumpara cu un cocktail iar insistenta ta de a ne oferi a drink ne face doar sa credem ca ne consideri atat de ieftine.
Daca vrei sa abordezi o fata intr-un club, make eye contact first, daca iti zambeste it`s a go, daca te evita alege pe altcineva. Contrar credintei populare, nu suntem disperate dupa atentie masculina, sometimes, girls just wanna have fun.
Iar daca, in urma incercarii tale de a dansa cu mine, mai am si peste 3 zile amprentele tale imprimate sub forma de urme vinete in mana, something`s wrong, and not with me.

Sfatul meu e sa mai inlocuiti frazele carlig menite sa ne faca fustele sa cada cu un salut sau cu o prezentare civilizata, `cause you just seem desperate and desperation never attracted anyone si if you get rejected, find another girl, `cause pentru fiecare printesa in turnul ei de fildes ca mine, se gasesc 10 tipe doritoare de masculi, cum or fi ei. There`s somebody for everybody, but it`s just not me.

sursa imaginii: talesoftime.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu