Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

luni, 3 august 2015

despre teama de schimbare si ura fata de orice intrerupe rutina

cateodata ma intreb daca, atunci cand cineva a inceput sa foloseasca ceva rotund, au aparut si haterii care sa aduca lumina sfanta asupra inutilitatii si a barbariei noii chestii si care sa se opuna vehement oricarui tip de schimbare a rutinei lor zilnice chiar daca asta ar fi insemnat sa aiba o viata mai buna imediat ce iritarea provocata de schimbare s-ar fi disipat.

cam asta s-a intamplat un weekend intreg la cluuuuj. ardelenii s-au rasculat in modul lor tipic, anume au carcotit pe facebook si pe la colturi de strada sau de internet despre cum tineretul din ziua de azi asa si pe dincolo.

nu zic nu, e dreptul nostru al tuturor sa dormim noaptea, sa putem sa circulam pe strazi, sa avem unele si altele dar mai avem si noi insine un pic de responsabilitate in domeniu. adica daca esti anuntat cu luni intregi inainte ca urmeaza sa vina un tzunami si tu stai acasa, exact in zona care bunul simt iti spune ca va fi afectata, apoi te vaieti  ca te-ai udat nu faci altceva decat sa-ti dai masura prostiei.

asa si cu mirificul nostru festival, daca stiai ca locuiesti fix in buricul targului, ca e weekend, ca ai auzul fin, ca nu iti place muzica anuntata, nu inteleg ce te-a impiedicat sa parasesti urbea. nu cred ca banii, ca la chiriile care s-au platit pe durata dezmatului, era mai profitabil sa-ti inchiriezi cosmelia si sa pleci la mare. poate lenea? poate lipsa prevederii? poate ca iti place sa fii nefericit? poate ca nu ti-ai luat nici macar dopuri de urechi pentru ca nu te duce mintea? poate ca ai prefera sa nu folosim chestii rotunde pentru ca sunt unealta diavolului?

so many questions...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu